Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi a valószínűsége hogy szüzesség elvesztéskor koton nélkül teherbe esik a lány?
Na az utolsó se húz gumit.
Nem terjeszteni kéne ezt a hülyeséget hanem védekezni. Annyi módszer van már...
Mi hülyeség? Egy szóval sem mondtam, hogy egy év alatt 22 % esély a teherbe esésre, az biztonságos. De mégsem 40 %. A tökéletes alkalmazás melletti 4 %-ot már nem mondanám soknak, de ehhez kifogástalan önfegyelem kell minden alkalommal (a gumié amúgy 2 %).
Kattints bármelyik linkre, ha szerinted valótlant állítok.
4%?
Ja. Ha pont nem annyira termékeny egyik se.
Elővàladékot nem tudod kontrollàlni.
Ès van akinek több van.
Köttesse el magát aki b*$zik védekezni.
Nekem évek óta jól működik, az önfegyelmem következetes, az előváladékom nem változik. Ki gondolta volna, a 96 %-ba esek, de ha véletlen mégis besikerülne a gyerek, nem csinálnám magam össze. Szóval bocsika, nem fogok se tízezreket kidobni, se elköttetni magam azért, mert te ezeknek nem felelsz meg.
Akit zavar, hogy a dugásból a legtutibb védekezés mellett is összejöhet a gyerek, az ne dugjon.
Nőkènt nem fogom megkockáztatni, hogy valami idióta rajtam kìsérletezzen.
Gumi mellett is van kis esélye. Persze. De egy ève használunk gumit, heti 5-6 alkalommal, sose szakadt el, sose lett semmi. És én is nyugodtabb vagyok.
Barátnőmnek ilyen "majdvigyázok" s*ggfej miatt kellett abortuszra mennie. Nekem ez nem kell, kös,.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!