Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreznek a 100%-ban heterok saját neműk íránt?
Figyelt kérdés
Elsősorban a lányokra lennék kíváncsi!
Nem tudom eldönteni magamról, hogy kikhez is vonzódom igazán. Lehet bi, de az se biztos.
Szerelmes voltam egyszer egy fiúba, de már abba sem vagyok biztos. Most már nagyon nem tetszik külsőleg.
Lehet hogy most meg szerelmes lettem a legjobb barátnőmbe, de tisztáztam magamban, hogy teljesen mások vagyunk és így már mégsem. Gondolom csak rózsaszín köd volt.
Ő amolyan animés, fiúsabb, de mégsem olyan fiús lány.
A nagyon lányos lányokhoz nem vonzódom, és nem is mindenkihez. A helyesfiúkhoz sem szexuálisan.
Szexuálisan inkább lányokhoz,de nem teszik mindegyik lány...
Szóval elnézést ha érthetetlen, összevisszaság nem tudom jól össze szedni.
Ti hetero lányok hogy tekintetek saját nemetekre?
2020. máj. 17. 22:06
1/2 anonim válasza:
A 100%-ban heterók nem éreznek vonzalmat a saját nemük iránt! Az a legfontosabb hogy nyugodj le és adj magadnak egy kis időt. Esetleg ha van rá lehetőség próbálkozz fiúval is meg lánnyal is. Kifog az alakulni, hogy mi tesz boldoggá és hogy mi elégít ki! :)
2/2 anonim válasza:
Egy hetero szexuálisan teljesen semlegesen tekint a saját nemére, nem izgatja, nem vonzódik hozzá - pont ezért hetero. Te biszex vagy, csak még nem találtad meg a megfelelő partnert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!