Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tud rendesen felizgu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tud rendesen felizgulni?

Figyelt kérdés

Ha csókolózunk, vagy simogatjuk egymást, megujjaz, egyáltalán nem áll fel neki, csak akkor, ha én is orálisan kényeztetem. De akkor is, ha abbahagyom, lelankad neki szinte egyből. Így kb a szexig sem jutunk el, mert mire betenné, összemegy neki. Pedig állítása szerint kíván, de ez nekem új még, hiszen egyszer sem találkoztam még ilyen sráccal, hogy heves smárolás esetén sem áll fel neki. Lehet, hogy mégsem tetszem neki, csak nem meri elmondani? Mostanában nagyon stresszes, viszont két nap alatt egyszer sem sikerült normálisat szexelni, de ha én kényeztettem szájjal, kétszer sikerült neki elmenni, kb 10 perc után. Vajon, ha nem lesz ennyire stresszes, minden rendben lesz? Eddig még nem feküdtünk le egymással, most volt az első alkalom.

20/lány

2020. máj. 17. 19:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Erre a választ csak ő tudná megadni. Lehet állandó a probléma nála, de időszakos is stressztől, vagy attól hogy első alkalom volt, és izgult.
2020. máj. 17. 19:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha szereted, adj még neki esélyt.

Valószínű izgult.

Egyszer voltam hasonló szituban, a férfinek egyáltalán nem állt fel, pedig soha életemben senkinek nem tetszettem úgy, mint neki.

Én adtam neki esélyt, de így is vagy 5 alkalom volt, mire összejött.

De a merevedési problémái minden stresszre előjöttek, 10-ből 6-szor meghiúsult a szex és többek közt emiatt lett vége. Azt éreztem már akkr, hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Én is sérültem az egészben. Már gyomorgörccsel kezdtem vetkőzni, hogy na vajon ma feláll neki végre? Én se tudtam így ellazulni, úgyhogy nem láttam értelmét ennek a semmilyen szexnek. De az elején valószínű a legnagyobb macsó is járhat így. Hallottam már ilyen sztorit és olvastam is egy regényben hasonlót, pedig ott se volt kispályás a főszereplő és az író se.

2020. máj. 17. 19:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A stressz és a teljesítménykényszer az egyik legnagyobb kéjgyilkos. Ha feláll neki akkor szervi problémája valószínűleg nincs.

Ha túlstresszeli magát, akkor egy idő múlva sajnos öngerjesztővé válik a folyamat, már attól ideges hogy "úgysem fog felállni". Ha egyedül mentálisan nem tudja leküzdeni akkor érdemes potencianövelők ideiglenes alkalmazásán gondolkozni. Legyél vele türelmes és megértő, ne sürgesd, ne nevesd ki, ne tegyél rá megjegyzést mert azzal egy életre elhidegíted magadtól.

2020. máj. 17. 20:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Millió oka van. Fiatal még? Lehet, hogy tapasztalatlan és izgult.
2020. máj. 17. 21:03
 5/6 anonim ***** válasza:
70%

Túlizgulta kicsit.

Igyatok előtte egy pohár bort!

2020. máj. 17. 21:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Fizikai inger kell neki.
2020. máj. 17. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!