Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a lányok szülinapra, évfordulóra, velentin napra nem kell venniük semmit, a legnagyobb ajándék a szex?
Bármilyen eseményre, szülinap, évforduló, elég ha a csaj belebújik az egyik szexi fehérneműjébe és szexben részesíti a párját? Igaz, hogy ennek örülnek meg a pasik a legjobban?
Vagy van aki ezt nem értékeli annyira? Új szexi fehérnemű, egy kis szexizés, esetleg sztriptíz, majd egy szuper együttlét.
egyik exem azt mondta nagyon figyel mindenre, de 2x elfelejtette mind a szülinapom, mind a névnapomat :D
persze a Valentin napot, meg évfordulókat nem
elég nagy sértődés lett volna, ha én elfelejtem ezeket, szóval kicsit kettős mérce volt
szóval "ajándékba" mindig az ő testét kaptam :D ami ugyanolyan szex volt, mint bármikor máskor
nem is volt 3. alkalom amit elfelejtsen, igaz nem ilyen dolgok okán
Főleg Valentin napra, évfordulóra gondoltam ezt.
Szülinapra, karácsonyra természetesen vennék valami tárgyi ajándékot is :)
azért egy szexi bugyi is lehet izgató, de pl combfix, harisnyatartóval még fent is maradhat szex közben :)
vagy más fajta kicsit extrémebb dolgok, játékszerek is játszanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!