Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan férfiak akiknek bejön ez?
2020. máj. 17. 11:13
2/10 A kérdező kommentje:
Neked bejön? :)
2020. máj. 17. 11:21
3/10 anonim válasza:
Nekem (sajnos) nem jön be. Remélem segítettem válaszommal.
4/10 A kérdező kommentje:
A nemleges válasz is Okè 😀
2020. máj. 17. 11:42
5/10 anonim válasza:
Bár a páromnak nincsen ekkora hasa, csak töredéke, viszont én is szeretek vele játszadozni.
Ez viszont nem indít be teljesen szexuálisan, más is kell még mellé természetesen.
7/10 anonim válasza:
volt nagyobb hasú partnerem szerettem simogatni a hasát szexközben, főleg lovaglóban, de őt kicsit zavarta, mert zavarban volt
8/10 anonim válasza:
Ohhh hát persze, ez nagyon aranyos :) és egyben izgató is.. de nyilván csak előjátékként, mert beindít, de így azért még van némi hiányérzetem ha itt abbahagynánk :)
40+ F
9/10 anonim válasza:
Igen, határozottan bejön, szeretem az ilyesmit. Egy ilyen nagy puha pocival órákat el lehet játszani-kényeztetni, gyűrni-harapni-puszilni-szeretgetni. Vannak duci nők, akiknek kifejezetten erogén zóna a hasuk- hájuk, és egy ilyen kényeztetés szinte felér egy szeretkezéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!