Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai 20 evesek koreben miert ciki a szoros nemi szerv vagy honalj?
Figyelt kérdés
Csapatban sportolok es lattam edzesen h rajtam kivul mindenki borotvalja magat odalent es a honaljat is.
Miert lett ennyire ciki a szoros nemi szerv?
2020. máj. 16. 13:07
1/16 anonim válasza:
Nekem mindkettő szőrös, és nem is kicsit.
27f
2/16 anonim válasza:
Nem azért borotválom mert "ciki", hanem mert engem zavar. Pl ha szőrös a hónaljam akkor jobban izzadok, és akkor hiába használok izzadásgátlót. Büdösen meg nem kellemes lenni egész nap. Ha meg lent vagyok szőrös akkor a mensit nem tudom jól kitörölni, és akkor meg amiatt vagyok szagos.
4/16 anonim válasza:
Nem ciki. Divat kérdése. Az meg mindig változik.
5/16 anonim válasza:
Én nem borotválom a puncim. Fazonra van igazítva, de van rajta szőr. Voltak tőlem fiatalabb és idősebb pasijaim is. Egyiket se zavarta. Volt, akinek mindegy volt, volt, akinek kifejezetten tetszett. A többi részem ( láb, hónalj) borotválom. A férjem csak rövidebbre vágja mindkét helyen a szőrt és ennyi.
30 N
6/16 anonim válasza:
A szőrös hónalj már 25 éve is ciki volt.39n
7/16 (:Puszedli :) válasza:
Szerintem higiénia. Én mindenhol borotválom. Meg amúgy sem szeretem ha szőrős. És a pasinál is szeretem ha van annyira igényes h legalább intimhelyen és a honalja alatt levágja. Szerintem látványra sem szép ha kibukkan a húnalj kutya. De ha nem is esztétikai ok miatt. Nyáron vagy edzés közben büdösebb ha meg van izzadva alul bepálik a melegtől stb. Szerintem mind két nemnek célszerű ezt a két helyet legalább lenyírni.
8/16 anonim válasza:
Az izzadság szaga nem a hónalj szőrtől függ, hanem az izzadságban lévő baktériumok okozzák. Van akinek szagtalan az izzadsága, van aki büdös mint a dög. Hónalj szőr meglététől függetlenül.
9/16 anonim válasza:
Azért mert ez a társadalmat elvárás. Sajnos.
10/16 anonim válasza:
miért lenne elvárás? sztem egyre gyakoribb a teljesen természetesen szőrös megint ... kb 5-8 éve tényleg szinte mindenki borotvált volt, de most megint mintha egyre többen hagynák meg szőrösen. legalábbis az öltözői átlagokból ezt látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!