Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti kiakadnátok, ha arra nyitnátok be, hogy a pasitok anal pluggal vagy vibrátorral masztizik?
"Ennyi erővel, akkor meleg is lehetne, nem? Akkor az sokkal kielégítőbb neki, ha seggberakják."
Ezen a gondolaton elindulva, minden pasi, aki anált szeretne a barátnőjével, szintén lehetne akár pasival is(ez amúgy kb minden 2. hetero férfi).
Az alapvető kérdés, hogy mit tekint a társadalom elfogatható erogén zónának, és mihez társít valami mást. Sokan például nem takintenek a férfi mellbimbójára így, pedig vannak, akik imádják ha a nő foglakozik ezzel a területtel is. Ettől nem lesz az illető meleg. Ahogy attól sem, ha az egyikk legérzékenyebb zónáját szertei kényeztetni, mint például a prosztata, amit egyébként valamiféle behatolás nélkül nem lehet elérni.
Szerintem semmi rossz mincs benne, sőt tetszene, hogy megéli a vágyait. Felajánlanám, hogy segítrk neki, én is szívesen izgatom a számmal, ujjaimmal vagy segédeszközökkel a fenekét. A férfiak többsegének nagyon kellemes a prosztataizgatás, csak sokan meg sem merik próbálni az előítéletek miatt.
26L
Remelem, nem az akad ki, aki no letere analszexet is folytat. Egy ferfinak orom forrasa a vegbele. A prosztatajat lehet ingerelni onnan.
Hogy egy nonek mit, azt nem tudom. A huvelyt? Mikor a tobbseg nem kepes huvelyi orgazmusra?
Ferfi csinalja felolem. Gondolom, aki hetero, az nem fallikus formaju vibratorra vagyik, hanem valami sematikusra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!