Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velemeny az ilyen mellekrol? Felkeltene a figyelmeteket ha meglatnatok?
2020. máj. 15. 15:35
1/10 anonim válasza:
Nem.
De a csípője környéke igen!
2/10 anonim válasza:
Konkrétan semmi nem látszik. Sem a nagyság, sem a forma.
Viszont van csípő és combok. Valószínű popó is.
5/10 anonim válasza:
Semmi nem látszik
Nagynak, de kimondott formásnak se tűnik
Aztán lehet a kép előnytelen
6/10 anonim válasza:
Szerintem szép. Nem túl nagy, arányos is. Nekem bejön.
7/10 anonim válasza:
Így ruhán keresztül nem sok látszik. Viszont ha szép nagy és formás, valószínűleg megdugnám a ciciket is.. Egy dekoratív Lány ismerősöm azt mondta egyszer ezzel kapcsolatban, ha egy szép és nagymellű Nő melleit is megdugják, az elismerésként hat az adott Nő számára! (Persze azért ez habitus kérdése is)..
8/10 anonim válasza:
Keveset látni belőle, valószínű a fekete felső miatt, de ami látni az nekem tetszik...
F
9/10 anonim válasza:
Én nem tudok érdemben válaszolni, mert az ízlésem elüt az átlagtól. Mivel a nagy mellek jönnek be a karcsú testen, ezért pont, hogy a széles csípők és a kicsi mellek nem mozgatják meg különösen a fantáziám. De persze a személyiség is nagyon számít, végső soron ez is egy szép nő, de mondjuk az ilyeneknél inkább kivárom, hogy ha valami közös ismerős mutat be egymásnak, mintsem, hogy rámozdulnék egymagam.
10/10 anonim válasza:
Semmi sem látszik a mellekből, viszont az alakja egész jó, úgyhogy naná hogy megnézném az utcán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!