Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány és fiú között létezik barátság vagy a végén az egyik mindig többet akar?
Persze, hogy létezik.
Barátkoztam én már olyan lánnyal is, akit csúnyának találtam, szexuálisan egyáltalán nem vonzónak...
Miért akartam volna vele szexelni?
Sőt olyan lánnyal is barátkoztam már aki eszméletlen szexi volt, és kifejezetten "szerettem", nagyon jó vernek találtam, mégsem voltam belé szerelmes és szexelni sem akartam vele...
A barátnőmmel meg valamiért rögtön csókolózni, még szeretkezni akartam.
Nagyon nagyon sok féle szeretet van.
Nekem volt egy lány barátom de csak barát semmi több. Tetszett mint nő de nem akrtam vele lefeküdni. Ő is vonzódott hozzám de ő se akart tőlem semmit. Viszont ha volt valami kapcsolati problémája velem beszélte meg elöbb mint a barátnőivel. Ő szerinte én jobban látom a dolgot, mivel férfi vagyok. De az technikus képzés óta nem láttam pedig itt lakik a szomszédos utcában.
Annak már jó pár éve
32/F.
Szerintem igen, nekem is van gyermekkori fiú barátom, soha nem volt köztünk semmi olyan, mindketten kapcsolatban vagyunk jelenleg is
24 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!