Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők!? Nektek bejön a mélytorok?
Figyelt kérdés
Ha bejön akkor mennyire durván?
Ha nem jön be akkor mi olyan taszító benne szerintetek?
Előre köszönöm a válaszokat!😊
2020. máj. 14. 18:19
1/9 anonim válasza:
Ha bekapom akkor oké de nem torkoznám le
2/9 anonim válasza:
Én szeretem, legjobb amikor örömöt okozhatok a partneremnek és szeretem is csinálni
3/9 anonim válasza:
Nem taszítás kérdése, hanem garatreflexé, meg hogy a pasi mennyire képes figyelni.
5/9 anonim válasza:
Én nem tudom bejön-e, de eddig nem csináltam. Most igyekszem tanulni. Meglátjuk 😀
6/9 anonim válasza:
A párom szereti, és örömet okozok ezzel neki, én pedig a páromat szeretem, úgyhogy csinálom. De ha nem szeretné, vagy nem akarná akkor magamtól nem csinálnám, sem akkor hogyha túl nagy lenne és fájna.
Nem szokta közben ráhúzni a fejem, nem is szeretem ha valaki durvul.
7/9 anonim válasza:
Én szeretem csinálni, de nem durván. Ilyenkor én irányítok. Ha a párom nyomná rá a fejem nem szeretném.
8/9 anonim válasza:
A mélytorok nem, nem bírom öklendezés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!