Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti mennyire szeretitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mennyire szeretitek, ha egy fiú perverz, vad, és akár a durva szexet sem veti meg az ágyban, ha igény van rá???

Figyelt kérdés
És akár minden vágyatokat teljesíti. Még a legtitkosabb vágyaitokat is. ;)

2020. máj. 14. 03:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
79%
Én annyira nem szeretem
2020. máj. 14. 03:30
 2/19 anonim ***** válasza:
92%
Szeretem ha valaki bevállalós, de ahhoz hogy egy szex vad legyen és mellette élvezetes, a pasinak tudnia is kell használni a farkát, és ismernie kell a női testet. Vadul baszni bárki tud, de élvezetesen annál kevesebben.
2020. máj. 14. 07:03
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem
2020. máj. 14. 07:41
 4/19 anonim ***** válasza:
81%
Alap az ilyen pasi
2020. máj. 14. 07:44
 5/19 anonim ***** válasza:
61%

2-es!

Én pont olyan vagyok,mint amit a kérdező megfogalmazott,és kicsit vitatkoznék a kijelentéseddel.

"Vadul baszni bárki tud" Ez nagyon nincs így!

Nekem több barátnőm is úgy jött össze,hogy a párjai teljesen balfékek voltak az ágyban,meg aludt a tej a szájukban,fantáziátlanok voltak,és bátortalanok. A vad baszás,ahogy te fogalmaztál nem abból áll hogy ki be ráncigálom a farkam. Rengeteg fantázia kell hozzá,érteni kell a női testet,és reakciókat. Én inkább azt tapasztalom,hogy sok férfi társamnak halvány gőze sincs,hogyan kell egy nőt igazán jól megkefélni,szó szerint a csúcsra juttatni. Ehhez is kell IQ-EQ,nagyon is. A nőt épp úgy stimulálni kell agyban ahogy testileg is az együtt lét során. Az utolsó barátnőm például sosem vizelt be szex közben,velem meg kétszer is sikerült neki egy aktus során. Teljesen el volt képedve hogy ő erre képes.

Szóval nekem ne mond hogy mindenki tud,mert inkább nem tudnak...

2020. máj. 14. 08:08
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem.
2020. máj. 14. 08:12
 7/19 anonim ***** válasza:
76%

Pedig gyorsan reszelni mindenki tud egy kis fizikai erőnléttel.

Egyet kell értenem, a vadság attól jò, hogy a pasi jó az ágyban, megőrülök érte stb. Önmagában egy erőszakos, perverz hülyegyerek nem vonz.

2020. máj. 14. 08:37
 8/19 anonim ***** válasza:
76%
Szeretem :D
2020. máj. 14. 08:39
 9/19 anonim ***** válasza:
82%
5-ös. Mint te is írtad, a vad baszás nem abból áll, hogy gyorsan ki be ráncigálják a farkukat. Csak sokan ezt így értik. Erre írtam azt, hogy ebben az esetben, mindenki tud vadul baszni. Leírtam, hogy használni kell tudni a péniszt, és ismerni a női testet. Magyarul most abba kötöttél bele, amit te is leírtál csak egy kis mellékzöngével, hogy hányszor juttatod csúcsra a barátnőd.(megjegyzem, szerintem ez pont nem érdekel senkit) Nem kellene kötekedni feleslegesen, hanem értelmezni a leírtakat.
2020. máj. 14. 09:04
 10/19 anonim ***** válasza:
30%

9-es!

Ötös vagyok. Nem kötekedni akartam,most sem az a célom.

Csak azért írtam kommentet neked,mert amit írtál kicsit ellentmondásos. Mert nem tud bárki vadul baszni,ez a lényeg..! Sem így sem úgy,ezt fejtegettem kicsit,aki meg tényleg tud,az párját ritkítja. Ezért vettem kicsit kifejtősre. Bocsánat...!

2020. máj. 14. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!