Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Járni akar velem vagy inkább...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járni akar velem vagy inkább csak szex?

Figyelt kérdés

Rám írt egy régi osztálytársam. Elkezdtünk dumálni,később mondta,hogy sajnálja, hogy csak most kezdett el velem dumálni. Mindennap rám ír, és többször kért tőlem valamilyen arcképet, és mondta, hogy jól nézek ki, hangüzit is kért, és azt is mondta,hogy szép hangom van. Sokszor tesz szexuális utalásokat, de utána mindig odamondja, hogy csak viccel. Pl. mikor megyek fürdeni akkor mondja hogy elkísérjen? Vagy felhozta szóba a csókolózást is, és mondta h rá nincs panasz, aztán kérdezte h én jól csinálom-e. Aztán egyik exe zaklatja, és féltékennyé akarta úgy tenni, h egy beszélgetésben eljátssza,hogy barátnője van és elküldi a beszélgetést az exnek. Elküldött egy olyan mémet is,amiben az van, h egy ember az év minden másodpercében szeretkezni akar, és mondta, hogy ennyire még neki sem megy jól, ő "csak" mindennap szeretne. Ma pedig eláztam,és mondtam neki hogy tiszta nedves lett a kabátom is, erre ilyen perverz nézésű smiley volt a reakció. Amikor fájt valamije adtam tanácsokat,és megköszönte hogy tartom benne a lelket. Napi szinten ír nekem, és egyszer feljött a szó, hogy van-e most crusha, és ezt válaszolta: nem nyilatkozok :P. Szerintetek akar velem szexelni vagy esetleg járni is?

19/L

2020. máj. 14. 01:24
A kérdező szavazást indított:
Csak szexet akar
Járni szeretne
29 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem többet érez irántad
2020. máj. 14. 01:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Miből gondolod?
2020. máj. 14. 01:33
 3/7 anonim ***** válasza:
87%

Mert tipikusan olyan reakciói vannak

Keresi a társaságod

Folyton célozgat,én konnkrétan ugyanezeket nyomnám le egy volt osztálytársamnak ha többet akarnék tőle

2020. máj. 14. 02:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Általánosban volt az osztálytársad, ugye?

Te nem tudod eldönteni, hogy szeretnél-e járni vele? Kissé túlaggódod, nekem úgy tűnik. Kezdj el bizalmasabban beszélgetni vele, találkozzatok, és ki fog derülni, hogy csak a szája járt, vagy kapcsolatot akar.

2020. máj. 14. 04:33
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Csak egy lyuk vagy neki amit meg kell tömni.
2020. máj. 14. 07:11
 6/7 exronin ***** válasza:
Találkozz vele és megtudod.
2020. máj. 15. 07:10
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Arany drága bogaram! Minden fiú szexet akar, akármit mondjon is. Hogy azon kívül mit akar még, az attól függ, mennyire vagy partner az élet egyéb területein, illetve hogy mennyire tudod magadba zúgatni.
2020. máj. 19. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!