Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járni akar velem vagy inkább csak szex?
Rám írt egy régi osztálytársam. Elkezdtünk dumálni,később mondta,hogy sajnálja, hogy csak most kezdett el velem dumálni. Mindennap rám ír, és többször kért tőlem valamilyen arcképet, és mondta, hogy jól nézek ki, hangüzit is kért, és azt is mondta,hogy szép hangom van. Sokszor tesz szexuális utalásokat, de utána mindig odamondja, hogy csak viccel. Pl. mikor megyek fürdeni akkor mondja hogy elkísérjen? Vagy felhozta szóba a csókolózást is, és mondta h rá nincs panasz, aztán kérdezte h én jól csinálom-e. Aztán egyik exe zaklatja, és féltékennyé akarta úgy tenni, h egy beszélgetésben eljátssza,hogy barátnője van és elküldi a beszélgetést az exnek. Elküldött egy olyan mémet is,amiben az van, h egy ember az év minden másodpercében szeretkezni akar, és mondta, hogy ennyire még neki sem megy jól, ő "csak" mindennap szeretne. Ma pedig eláztam,és mondtam neki hogy tiszta nedves lett a kabátom is, erre ilyen perverz nézésű smiley volt a reakció. Amikor fájt valamije adtam tanácsokat,és megköszönte hogy tartom benne a lelket. Napi szinten ír nekem, és egyszer feljött a szó, hogy van-e most crusha, és ezt válaszolta: nem nyilatkozok :P. Szerintetek akar velem szexelni vagy esetleg járni is?
19/L
Mert tipikusan olyan reakciói vannak
Keresi a társaságod
Folyton célozgat,én konnkrétan ugyanezeket nyomnám le egy volt osztálytársamnak ha többet akarnék tőle
Általánosban volt az osztálytársad, ugye?
Te nem tudod eldönteni, hogy szeretnél-e járni vele? Kissé túlaggódod, nekem úgy tűnik. Kezdj el bizalmasabban beszélgetni vele, találkozzatok, és ki fog derülni, hogy csak a szája járt, vagy kapcsolatot akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!