Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, túlzásnak tartjátok az ekkora szőrt a nemi területen?
2020. máj. 13. 19:12
1/22 anonim válasza:
igen,ez túl sok, én biztos nem hagynám ennyire megnőni
2/22 anonim válasza:
Az enyémnél sűrűbb, de nem sokkal hosszabb. (Ha hoszabb)
Amúgy ilyen szögből se láttam még sunát. :D
3/22 A kérdező kommentje:
Elég undorító maga az egész jelenség. Pfejj.
2020. máj. 13. 19:21
4/22 anonim válasza:
Szóval most azért írtál ki kérdést, hogy megírhasd, hogy szerinted undorító? 🙃
5/22 anonim válasza:
Határozottan! Kerestem, hogy hol van Tarzan. Aki így érzi jól magát, nyugodtan, nem az én testem. Csak a véleményemet írtam le.
6/22 A kérdező kommentje:
Nem azért, de akkor is az. Ráadásul higiéniai szempontból aztán pláne visszataszító. Fújjj!
2020. máj. 13. 19:36
7/22 anonim válasza:
Őserdő... az hogy sűrű még nem gond, de két oldalt a lábaknál ha kilóg az eléggé illúzióromboló. Amúgy tényleg miért írtad ki a kérdést??? Ettől még minden nő olyanra fogja hagyni ami neki jól esik - max. (ha nincs amúgy sem ellenére) a párja kedvéért igazít rajta.
8/22 anonim válasza:
Nem vagyok lány, de egy ilyet bármikor kinyalok. Esetleg a combokról le lehetne szedni a felesleget, de a többi az simán maradhat. Imádom a dzsungelt. :)
10/22 anonim válasza:
Szerintem nem túlzás
Én például szeretem, ha természetesen van meghagyva, egyszer levágtam, nagyon rosszul nézett ki. Full csupaszon se bírnám magamat elviselni. Nekem a természetes az tökéletes magamon. (Még nem volt párkapcsolatom, de már elmúltam 18.) (Nem kérek privit, köszönöm.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!