Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van aki masszázsnál meztelenül fekszik fel?
Figyelt kérdés
Voltam masszázson és meglepődve tapasztaltam, hogy a masszőr kérte, hogy mindent vegyek le. Szégyenlős vagyok.2020. máj. 13. 10:41
1/15 anonim válasza:
Ruhában nehéz masszírozni. Szerintem ez normális.
3/15 anonim válasza:
Igen meztelenül szoktam lenni. Egyébként is szeretik meztelen lenni.. főleg masszázsnál, intim masszázsnál meg szerintem nyílvánvaló:) ráadásul a masszőrnek is jó sztem ha meztelen vagyok és nekem is
4/15 anonim válasza:
A bugyimat magamon szoktam hagyni.
5/15 anonim válasza:
Én a bugyimat szoktam magamon hagyni, addig amíg hasra nem fekszem, addig meg háttal áll és nem leskelődik.
6/15 anonim válasza:
Ti miféle masszázs szalonba jártok? Normális helyen nem fognak arra kérni, hogy MINDENT vegyél le.
Két részes fürdőruhába vagy fehérneműre kell levetkőzni. Lefekszel hasra, ekkor megkér, hogy vegyed le a melltartót. Ezt lehet úgy, hogy már előre leveszed és elfordul amíg elhelyezkedsz.
Ekkor letakar törülközővel és csak ott takar ki, ahol masszíroz éppen. Pl. a jobb lábadat.
Amikor hátra fekszel, előtte felveteti a melltartót.
Erotikus masszázsnál ez máshogy van persze.
Egy masszőr.
7/15 anonim válasza:
Az orvos is megkér hogy vetkőzz le, de nem arra hogy teljesen pucérra. Nem'tom te milyen masszázsra jársz ahol teljesen meztelenre kell vetkőzni, de hogy nem normál masszázs az tuti :)
9/15 anonim válasza:
Én is meztelen. Nyilván nem kell, de én így szeretem
10/15 anonim válasza:
En is meztelen vagyok teljesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!