Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ellenkező nemű testvérek között mennyire tabu a meztelenség? Szoktátok egymást látni meztelenül ? Fiúk titeket látott már lány testvéretek felizgult állapotban? Ki mennyire szégyellős?
Figyelt kérdés
2020. máj. 13. 09:35
21/40 anonim válasza:
igaz hogy csak mostohatesóm volt de nálunk nem volt ilyen szinten tabu.. közös maszti is volt pl
22/40 anonim válasza:
Utolsó
Miért is volt közös maszti?
Tesók vagytok
Ezt nem hiszem el
24/40 anonim válasza:
Egyszer nővéremnek bent maradt a tampon sehogy se tudta kiszedni végül én szedtem ki neki nagyon bepánikolt hogy mi lesz most vele, hát elég fura érzés ez is volt az első ilyen élményem
25/40 anonim válasza:
engem látott már a mostohahugom felizgult állapotban
privátban elmesélem
27/40 anonim válasza:
Bátyámat 12 éves koráig gyakran láttam. Aztán ahogy elkezdett lötyögős lenni a zacsija, elkövettem azt a hibát, hogy nevettem rajta.
Utána már nem mutatkozott úgy, de pár évre rá egyszer megint megláttam (lógva), akkor már teljesen ki volt neki fejlődve mindene.
28/40 anonim válasza:
Van egy húgom. Simán meztelenkednék előtte és ő is előttem. Régen sokszor láttuk egymást. Látta állva is a péniszem. Ha érdekel jobban, akkor írok többet privátba
30/40 anonim válasza:
28-as vagyok, ezek régebben történtek. Én most vagyok 28 ő 27
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!