Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Történt egy kis "baleset"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt egy kis "baleset" hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Egy nagyon jó barátommal ugyanaz a nevünk. Vele és a feleségével sokszor küldünk egymásnak vicces memeket skypeon. Egyszer véletlen a felesége rossz címre küldte a melleiről készült képeket és a hozzátartozó üzenetet. Én ugye csak néztem nagyot, de van ilyen, nevettünk rajta a barátommal egyet és ennyi volt. Viszont azóta a felesége az irányomba eléggé megváltozott, szégyelli a dolgot és mind neten, mind élőben kerül amennyire csak lehet.

Mit kellene tennem, hogy visszaálljon a régi rend? Tudtam, hogy nagyon szégyellős a felesége és felém is hosszabb idő alatt nyílt meg, azóta viszont nagyon jó volt a hangulat, nem akarom, hogy egy ilyen butaság tönkretegye. A barátom szerint idővel jobb lesz, de ez több hónapos történet.

2020. máj. 12. 23:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, nem hozod szóba a témát (csak a barátodnak jelzed, hogy kitörölted), SOHA nem poénkodsz vele (évek múlva sem), nem nézed a melleit és idővel előbb-utóbb majd megbékél. Lehet az "idővel" nem 2 hónap lesz hanem 1 év, de ez van.
2020. máj. 12. 23:37
 2/3 A kérdező kommentje:

nem szoktam felhozni a témát, a barátom pár napig szívta a felesége vérét vele, de köztük ez nem gond, nevettek rajta, viszont én ugye "kívülálló" vagyok és az aki véletlen megkapta, azóta kerül a felesége

remélem idővel jobb lesz a helyzet és újra a régi

2020. máj. 12. 23:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Az a baj,hogy én tudom milyen az ilyen

2-3 év is lehet...

2020. máj. 13. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!