Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt egy kis "baleset" hogyan tovább?
Egy nagyon jó barátommal ugyanaz a nevünk. Vele és a feleségével sokszor küldünk egymásnak vicces memeket skypeon. Egyszer véletlen a felesége rossz címre küldte a melleiről készült képeket és a hozzátartozó üzenetet. Én ugye csak néztem nagyot, de van ilyen, nevettünk rajta a barátommal egyet és ennyi volt. Viszont azóta a felesége az irányomba eléggé megváltozott, szégyelli a dolgot és mind neten, mind élőben kerül amennyire csak lehet.
Mit kellene tennem, hogy visszaálljon a régi rend? Tudtam, hogy nagyon szégyellős a felesége és felém is hosszabb idő alatt nyílt meg, azóta viszont nagyon jó volt a hangulat, nem akarom, hogy egy ilyen butaság tönkretegye. A barátom szerint idővel jobb lesz, de ez több hónapos történet.
nem szoktam felhozni a témát, a barátom pár napig szívta a felesége vérét vele, de köztük ez nem gond, nevettek rajta, viszont én ugye "kívülálló" vagyok és az aki véletlen megkapta, azóta kerül a felesége
remélem idővel jobb lesz a helyzet és újra a régi
Az a baj,hogy én tudom milyen az ilyen
2-3 év is lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!