Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! 19, 20, 21, 22 vagy 23 cm hosszu penisz az idealis szamotokra?
Nem kell alszenteskedni, hogy eleg a 14-15, mert nyilvanvalo, hogy 19-et a legtobb no meg betud nyelni, viszont egy 23-24 mar kilog jobban, tehat melyik a legjobban passzolo a huvelyetekbe?
Vastagsagot nem kell figyelembe venni, de szamoljunk mondjuk 16cm kerulettel.
31 Hat sikerult a hegyevel kijonnom egymas utan rakott ketto darab 9cm es wc gurigabol.Olzan 17-18 melyen szantok vetek a puncziban.
Emlekszem 20evesen felszisszent hatulrol ha tovig raktam,akkor olyan 15-16,5volt a szerszamom.Utalta hatulrol.Ugyanazzal a novel olyan jo 20evvel kesobb ugyanabban a pozban jol felizgulva,mondta hogy johetne meg 3-4centi.Szinte csak hatulrol akarta mindig akkor mar.
De egy gy*kér vagy! 🤦♀️😂
17 cm-től már fájdalmas volt nekem mindig is.
14-16 ami kényelmesen élvezhető, és pont a vastagság az, ami jobban számít nekem.
23/N
Soha nem mennék 20 fölé
Átlagos hüvelyem van és szoros,egy 15-16 cm tökéletes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!