Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a nagy keblekkel megáldott hölgyek könnyebben megengedik a melleik megérintését, kézbe vételét, mint a közepes mellű hölgyek?
Nekem is elég nagy mellem van, nincs rá különösebb panaszom, formája tartása oké, de akárki csak úgy nem foghatja meg, ha mégis letapizna "csak úgy", azt biztos nem díjaznám.
L
Mindenki csak úgy nem foghatja meg a melleimet, de, ha vagyok már elég közeli viszonyban valakivel, és a tapizás oda-vissza megengedett, akkor részemről nincs akadálya a melltapinak. Ehhez nem kell kapcsolatban lennem feltétlenül.
Nővérem melltartóban volt hajlandó szexelni elég hosszú ideig, és a legtöbb kapcsolatában a pasik nem is látták a melleit.
én:80/B, ő:85-90 DD
Nekem igen nagyok vannak, a pasik elkényeztettek a rajongásaikkal.
Nem tartom túl nagy kalandnak, ha egy csaj megkér hogy hadd fogja meg.
A pasik esetében sem, de azért ott más sokkal erősebb a szelekció.
A párom meg van értük őrülve.
Van a páromnak egy haverja, egy igen "ronda" de hatalmas arc, hatalmas szívvel és dumával: na ő az, ha jön hozzánk, akkor mindig összefogja a melleimet és közéjük csókol - és még jól is esik...
Igen, a párom előtt is ugyanígy köszön - már vagy 4 éve.
És láttam: más csajoknak is igy köszön, senki sem ellenkezik, és a párjuk sem, sőt ha elfeledkezne róla akkor szólnak, hogy a csöcsörészés hol marad? Varázslatos egy pasas az biztos, ha hármasozni akarnánk biztos őt venném be harmadiknak.
17
Hát ilyen a világon nincs. :D
Én letörném as kezét a havernak ha ilyet csinálna a nőmmel, főleg előttem.
Soha, semmilyen sunyi módon nem tett ajánlatot, amit és ahogy csinálja, az annyira egyedi, hogy soha nem mondanék neki nemet (a köszönésére)
17-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!