Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orgazmus álmomban szűzként? Ez hogy?(L)
Figyelt kérdés
Mint kiderült még nem volt szexualis kapcsolatom 20 éves létemre , megis almomban van mikor orgazmusom van , ami elég jó érzés, pedig még azt sem tudom milyen az. Sosem nyúlok magamhoz mert semmit sem érzek akár hogy próbaltam ugyhogy inkabb hanyagolom , tehát még abbol sem tudom hogy milyen érzes lehet . Ez mitől van? A másik kérdesem pedig hogy szerintetek gáz hogy 20 evesen, lassan 21, még nem volt kapcsolatom ,se csók se semmi? Elég önbizalomhianyos es visszahúzódó vagyok(nem testsúly miatt, csak úgy)es nagyon rossz hogy ezek miatt nem engedek senkit közel magamhoz , pedig volt hogy már próbálkoztak. Hozzáteszem ez nem egy társkereső felhívás , a priviket tehát hanyagolhatjuk :).2020. máj. 12. 11:23
1/5 anonim válasza:
Nem az a gáz, hogy nem volt kapcsolatod. Inkább az a furcsa hogy még a maszturbálást sem próbáltad ki, így azt sem tudod milyen az orgazmus. Később így sokkal nehezebb lesz a párodnak is megmondani mit tegyen, hogy neked is jó legyen.
3/5 anonim válasza:
Az orgazmus agyban "dől el", a fizikai ingerek csak az utat jelölik ki hozzá. Minden további nélkül el lehet élvezni álomban - sőt tini korában a pasik 99.99% spriccelt már be éjszaka a naciba szűzen is.
A tested képes az orgazmusra, agyban "blokkolod" magad amikor csinálod, álmodban viszont nem voltak meg a tudatos gátlások, komplexusok ezért élveztél el. Ha ügyes vagy és megtanulod elengedni magad akkor sikerülni fog ébren is a dolog.
21 évesen még semmiről sem vagy lemaradva, de te is érzed hogy lépni, nyitni kellene - előtted a lehetőség :)
4/5 anonim válasza:
Sztem ajandek leszel az elso ferfidnek ha legalabbis kedveled oket....
5/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Szerintem - és sok más ember szerint is - a te magánügyed, a te döntésed, mikor és kivel veszíted el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!