Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan férfi aki nem egy két lábon járó pinát keres, hanem egy társat, és a szex csak másodlagos számára? Vagy túl sokat várok
Jelen 🙋
Elsősorban társat keresek, minden más másodlagos (de éppúgy fontos!!!)
Nem kellenél, mert buta vagy.
Egy okos nő tudja, hogy minden férfi kétlábon járó puncit és háziasszonyt keres, ahogy egy okos férfi tudja, hogy minden nő egy csupaszív, talpraesett, a belső tulajdonságokat jobban értékelő, lelki szeretőt keres.
Ismerek ilyen férfit én is, igen! ;-)
48+Ffi
Igen.
Csak általában az a baj, hogy a nők nagy része vagy nem több egy két lábon járó vaginánál, vagy ha nem az, akkor viszont a pasitól várja el, hogy egy két lábon járó hímvessző legyen.
Tudod,amig itt a gyak.on az ilyen kérdésre
Mennyire gyakori manapság, hogy egy 24 éves lány még csak azért nem keresi a hosszú távú kapcsolatot, mert még "szeretne élni"?
A válaszok:
-Egy életem van
-Nem akarok komoly kapcsolatot, bulizni akarok és élvezni az életet.
Addig a kereslethez alkalmazkodik a kínálat is.
Van bulika..
Persze vannak más igények is,ahhoz kínálat.
Csak meg kell keresni,vagy szemléletet kell váltani.
A tükör ..amit gondolok másokról,az vagyok.
Szokták mondani.
3 lábon járó pina sem lenne rossz most, hogy így mondod :D
a szex igenis fontos egy kapcsolatban, viszont egy kapcsolat sokkal többről kellene szóljon, úgy tűnik eddig olyan pasikat fogtál ki akik nem láttak túl a testeden, próbálj meg úgy ismerkedni, hogy a belső dolgokra koncentráltok kezdetben és fontos a közös jövőkép is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!