Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék olyan nőt?
Hol találhatnék olyan nőt akinek intim területen szőrös? Hiába volt már több éves kapcsolatom is de nem hagyta meg a kedvemért sem meg nőni eddig egyik barátnőm sem mivel visszataszítónak tartották
Bár jobban bejön csupaszon nekem is de egyre inkább foglalkoztat hogy milyen lehet olyannal akinek szőrösebb :) ismerkedéskor nyilván nem kezdthetek ilyennel hogy borotválja e meg ha nem meghagyná e egyszer:d tippek,ötletek? 22f
Szia!
Én sem szeretem szőrösen hagyni.
Egyszer viszont kint töltöttem Kínában 2 hetet a rokonokkal (félig kínai vagyok) kint nem borotválkoztam, és mikor haza értem párom megkért hogy ne is borotváljam le mert úgy akar velem szexelni.
Akkor úgy csináltuk, de azóta ugyanúgy szőrtelenítek rendesen.
Igazából tetszett neki, de nem annyira mintha csupasz lennék.
22n
Hát na... mondjuk szerintem ha párt/társat keresel akkor ne az legyen a legfontosabb hogy odalent szőrös-e vagy sem. Ha szeret akkor megkérheted rá, hogy kicsit többet hagyjon meg belőle 1-1 időszakban (persze ne csak követelj, te is tegyél le valamit a kapcsolat szintén hozzá az asztalra).
Ha meg csak dugni akarsz... akkor bárhol, keresgélj, de szerintem csupi v. szőrös nem ettől függ jó-e a szex.
de•hozzak•a•baltat•is•meg•a•leolt•vadat•ha•mar
。。。。。
Ugyanígy vagyok. Én se jönnék össze olyan nővel, aki nem hajlandó meghagyni (pontosabban: adnék esélyt, de valószínűleg nem lenne túl intenzív szexuális életünk - mindenkinek vannak preferenciái, én speciel megőrülök a jó szőrös punciért, a csupaszra sokkal kevésbé izgulok). De hál istennek elméleti a probléma.
Ha gondjaid vannak, érdemes lehet a sok mindenre nyitott, alapvetően laza karakterű nőknél próbálkozni, olyanoknál, akiknél érezhetően nincs a fontossági listán, hogy megfeleljenek a köz (vagy a társak) elvárásainak. Ha akár fel is vállalnak egy-két "felháborító" szépségbakit. Amúgy viszont nem értem, szerintem egyáltalán nem ritka fajta az a nő, aki csak muszájból szőrtelenít. Lehet, hogy pont olyanokkal hoz össze a beállítottságod, akik sokat adnak erre, vagy pont kifogtál egy ilyen közeget, nem tudom.
Sracok ne itt csorgassatok a nyalat...mingyart becsongetnek
By Istvanba foldszint (technikaterem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!