Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a külömbség a hús és a vér pénisz között?
Figyelt kérdés
Méreteket írjatok .
Jellemzőket .
Ha esetleg lány/nő olvassa melyik tetszik jobban ?
Köszi a választ !
2020. máj. 11. 13:03
1/7 anonim válasza:
Ez olyan mint a hurkánál a véres és a májas, igazából az íze más.
2/7 (:Puszedli :) válasza:
A vér farok kemémyebb és csak akkor nagy ha izgalmi állapotban van szerintem elég praktikus a vérfarok nem sok helyet foglal ha nincs használva nem kezdi ki a lábat. És a nők nagy része a vérfarkat szereti. A húsfarok az puhább és mereven is majdnem akkora mint lankadtan. Személy szerint csak vérfarokkal szeretnék találkozni .22l
3/7 anonim válasza:
Engem pl zavar hogy vérpéniszem van. Kicsit nyomasztó egy koedukalt tusoloban. Pedig mikor fel áll akkor 17 körüli, de lankadtan csak 10. És kicsit zavaró
27/férfi
4/7 anonim válasza:
Kedves "Előző"! Hol létezik koedukált tusoló?
És miért zavar a 10 centis méret, mikor sokaknak kisebb annál?
(Egyébként nekem pl valahol a kettő - vér és húspénisz - határán mozog, de semmi bajom ezzel: 11 / 16,5 cm.)
5/7 anonim válasza:
4#es :)
Ez a tusoló úgynevezett "munkás szálló", ami nem teljesen az, de hasonló.
Ha le nézek rá, egyszerűen kicsinek látom. És nekem zavaró meg akkor is, ha ez másnak normális is lenne. 😉
6/7 anonim válasza:
És abban a "munkásszállóban" közös zuhanyzó van férfiak és nők számára? Mert a koedukált azt jelenti, de olyanról még soha nem is hallottam...
7/7 anonim válasza:
Igen így van, tisztában vagyok a fogalommal 😊 éppen Németországban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!