Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nagy a valószínűsége, hogy itt van valakivel közös ismerősöm?
Biztosan van itt közös ismerőse az embernek, de az, hogy beszélgetni is kezdjen vele, arra elég kicsi az esely, de elofodulhat.
Én meg nem találkoztam itt ismerőssel.
Elvileg ilyen via-via alapon (azaz ismerősöd ismerősének az ismerőse) legfeljebb 6ot kell lépni, hogy eljuss egyik embertől a másikig. (Ezt facebookon kutatták, de ott ugye van aki a feleségét se jelöli be, van aki meg a taxisofőr kutyáját is).
Legfeljebb (!!) 6, azaz a te ismerősödnek az ismerőséének az ismerősének az ismerősének az ismerősének az ismerőse én vagyok:D
De az is lehet, hgoy itt laksz a szomszédban és az előbb te köszöntél rám:D
Nagyobb, mint gondolnád. Egyszer egy másik kategóriában technikai kérdéssel fordult hozzám privátba valaki, és a nickneve alapján rájöttem, hogy egy srác akivel már ittunk együtt, mert egyik legjobb haveromnak a haverja. És a téma olyan volt amiről élőben is beszéltünk már... Nem jött rá, hogy én vagyok, mert nem is válaszoltam neki, és a nicknevem is random név.
Na enneknnincs köze a szexualitáshoz, de mivel ebbe a kategóriába rengetegen írnak, tuti, hogy csomó ismerős is olvassa, vagy akár kérdez, válaszol is. Sose tudni. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!