Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexisnek tartjátok, egyáltalá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexisnek tartjátok, egyáltalán, egy ilyen nőnek elég Norbi?

Figyelt kérdés
[link]
2020. máj. 9. 09:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát.. az arca nem a legszebb a teste pedig szerintem már túl izmos és ezzel csökken a nőiessége. Persze a feszes has, meg fenék szexis, de itt már többről van szó ami nekem például nem jön be.
2020. máj. 9. 09:18
 2/13 A kérdező kommentje:
Kizártnak tartom,hogy beéri egy pasival.
2020. máj. 9. 09:24
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
Nőként mondom, hogy szerintem ez már nem szexis testalkat. Mivel ló arca van, így gondolom nem tolonganak a pasik érte, de Norbi sem egy álompasi, agya egyiknek sincs, szóval pont jó párosítás.
2020. máj. 9. 09:25
 4/13 anonim ***** válasza:
13%
Néhány éve Bécsben láttam Rékát Norbival egy Swinger clubban.Hát mit mondjak,nem Norbi 17 centisén hörgött.Nagyon ügyeske és mozgékony.:)
2020. máj. 9. 09:28
 5/13 anonim ***** válasza:
93%
Réka egyszer azt nyilatkozta, hogy akkora a libidójuk, hogy minden nap együtt vannak.
2020. máj. 9. 09:34
 6/13 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nemcsak együtt,beugranak egy kis közös buliba is.Több topicban is olvastam,hogy Réka szereti a többest,van benne némi perverzió.:)
2020. máj. 9. 10:13
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Undorító egy tyúk.
2020. máj. 9. 11:18
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt érzem, hogy kicsit kevesebb izom, és több nőiesség jól jönne..

Nem azt mondom, hogy legyen 170 kiló, de így mit fogsz rajta? Jól meg kell nézni őt, hogy ne nyúlj mellé:D

2020. máj. 9. 11:32
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem utasítanám vissza, de ez az állapot, amikor ilyen inasra-szállításra van nő kidolgozva szerintem már valahol undorító, olyan, mintha egy férfi hosszútávfutó testén lenne egy női fej. Az arca szerintem kifejezetten csúnya.

Szóval, igen, lehet, hogy tökéletesen ki van dolgozva a teste, meg egész jó az összkép, de szerintem az utcán sétálva jópár átlag nő jobban néz ki nála.

2020. máj. 9. 12:24
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Arcra nem a legszebb, de jó alakja van, bár szerintem is kicsit túlzásba vitte a gyúrást. Láttam már személyesen (felöltözve) van kisugárzása.

Egyébként... attól hogy egy nő sportos még nem kell azt gondolni hogy állandóan "azt" akarja. A nők egyébként sem 20 cm-sről ábrándoznak, hanem normális pasiról.

2020. máj. 9. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!