Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha itt egy srác annyira felizgatott hogy arra masztiztam?
Én azt vallom, semmi sem gáz, annak, aki valamilyen módon elélvez vagy elélvezteti magát. Nyilván attól élvez el, mert jólesik neki. S mivel mindenkiben van hajlam arra, hogy ne csak a állati utódnemzési módon elégüljön ki, ezért rengeteg módon tud magának élvezetet okozni és főleg mindenki máshogy.
Ezért semmi sem gáz.
Engem nem érdekelt soha mások véleménye. AZ én életem-én élvezetem-én élményem. És nekem ez igy úgy jó és pont.
AKinek nem tetszik, azzal nem kommunikálok, úgyse lesz sehogy az életem szereplője. Akinek meg tetszik, az meg jön magától velem. És én meg vele, mert engem meg az vonz, amilyen ő és ahogy ő élvezkedik.
Ennyire egyszerű.
Nem kell mindent túlagyalni-elemezni-várni-próbálkozni, hogy hátha talán később jó lesz. SOHA nem lesz jó.
Az nem gáz! Az a gáz, ha utána meggyónod a papnak vagy olyan felnőtteknek, akik bűnnek tartják. És méginkább gáz, ha hagyod is magad lebeszélni a továbbiakról. A szexre szüksége van minden normális embernek.
Váljon egészségedre, és csináld, ahányszor csak jól esik. Kiegyensúlyozottabb leszel, és kielégülten jobban tudsz figyelni a tanulásra, és egyéb feladataidra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!