Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Péniszetekbe dugtatok már fel valamit milyen érzés?
Én párszor voltam olyan vizsgálaton ahol a húgycsövből kellett mintát venni kb egy fülpiszkálónál 5x vékonyabb is cuccal. Hogy mondjam neked, hogy kifejező legyen, kb. mintha hangyák smirglizték volna véresre belülről a péniszem. Nagyon nem kellemes. Szerintem ezt csak a mazochisták élvezik.
2020. máj. 8. 15:23
Veszélyes oda feldugni bármit is. Volt eset, amikor valami hülye fültisztítót dugott be magának és lejött a vatta. Műtéti úton kellett eltávolítani, mert szétszakadt volna a húgyhólyagja.
A másik, hogy a húgycső egy nehezen gyógyuló szövet. Ha felsérted, napokig vérezni fog (mert mindig felszakad újra, ha pisilsz vagy merevedésed van). Eközben elfertőződhet és kapsz jó kis urethrális bacikat. Akkor jöhet a gyógyszeres kezelés és reménykedhetsz, hogy nem megy feljebb, a hólyagba.
2020. máj. 8. 15:41
2020. máj. 8. 15:44
Nem hiszem, hogy ez valakinek jó érzés, max annak aki a fájdalomra izgul fel.
Én személy szerint össze sz.arnám magam.
F
2020. máj. 8. 15:49
Azt amit láttál pénisz katéternek hívják, és általában szilikonból vannak és a méretük is változó, így ha jó a méret nem fog fájdalmat okozni. Enyhén feszítő érzést fogsz érezni és a ki be húzogatás által enyhén bizsergető érzést. Jó egyébként. Ritkán szoktam használni.
2020. máj. 8. 16:07
Baromi fájdalmas, kellemetlen érzés és még miután kivetted utána is érezni fogod az irritációt.
Amit láttál az egy BDSM technika, aki szereti az pont a fájdalmat szereti és a megalázást. Ha már mindenáron ezt akarod csinálni, akkor ne házilag fabrikált dolgokat dugdoss a húgycsövedbe (ha felsérted magad abban nem lesz köszönet) hanem vegyél valamelyik shopban egy erre a célra szolgáló eszközt.
2020. máj. 8. 16:48
7/10 A kérdező kommentje:
De én csak a makk részébe dugnám be gondolom az olyan belül is mint kivül bentebb nem mennék.
Nem és nem is tervezem... Viszont volt okyan hogy a péniszem áttöröltem bőrfertőtlenitővel, majd bszartam a fájdalomtól. Szóval, hadjuk. De nem ok nelkül, hanem szex után gondoltam lemosom a pcsöm. Rossz ötlet volt, de krémekkel helyre tettem. Mellesleg a kenet vétel a húgycsőböl, amúgy is borzalmas. Akkor kb úgy éreztem magam, mintha megsértették volna a férfiasságomat, aztán még egy ideig a fájdalmas vizelés is jött ajándékba. Szóval ezek után én a péniszem megbecsülöm! Aki meg feltedz oda valamit magának, az nem normális!
2020. máj. 8. 19:18
Csak úgy érdemes, ha a "csövet" (amúgy péniszkatéter) benedvesíted előtte a váladékkal, különben szárazon elég szar érzés. Így viszont meglehetősen fura, és nagyon izgató érzés, főleg ahogy nagyon lassan tolod egyre mélyebbre.
2020. máj. 10. 22:51
10/10 anonim válasza:
Igen jó érzés. Kicsit fáj ,de jó. egy üveg lázmérőt ajánlok azzal és síkosítóval érdekes és izgató.
jan. 10. 21:16
Kapcsolódó kérdések: