Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan, akit esetleg izgat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, akit esetleg izgat szexuálisan egy rokona, netán szokott is rá maszturbálni? Milyen rokon? Mennyi idős és ti mennyik vagytok?

Figyelt kérdés
2020. máj. 8. 08:50
 1/6 anonim ***** válasza:
58%

Tini koromban volt, mikor egy helyes fiú unokatestvéremre masztiztam (egy álom váltotta ki belőlem ezt, és utána kb 2-3 hétig csak rá masztiztam). 1 évvel volt idősebb nálam.

L

2020. máj. 8. 09:06
 2/6 anonim ***** válasza:
58%
Szégyen vagy nem de én anyukámra szoktam. Nagyon vonzó és gyönyörű nő. Mikor egyszer véletlenül hamarabb értem haza mint kellett volna és megláttam ahogy apa előtt térdel, azóta ő a fantáziáim fő alanya..
2020. máj. 8. 09:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen volt.

Messzi rokon( anyáról) eljött hozzánk látogatóba, előtte én még soha nem láttam, de ő mondta h sokat babusgatott mikor kicsi voltam. Nagyon jol n~zett ki. Alig mertem ránézni.

A pasi 44 volt. En 22.

2020. máj. 8. 09:24
 4/6 anonim ***** válasza:
7%

Én szintén anyámra úgy kábé 14 éves korom óta, elképzelem, hogy a "takaró alatt ellátjuk egymás baját", csak az a problematika én lány vagyok...

18/L

2020. máj. 8. 09:24
 5/6 anonim ***** válasza:
82%
Az asszony izgat az számít? XD
2020. máj. 8. 10:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Nővérem (másfél évvel idősebb, most ő 25), és nagyjából serdülő korom óta izgat. Maszturbáltam is már rá.
2020. máj. 11. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!