Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik édes p*unci?
Akkor Te gombás nőket fogtál ki!! 🤣🤣🤣Gratula!
Igen létezik! Találkoztam több ilyennel is..
45f
Egy már nekem is akadt a horgomra, még vagy 10éve.
A vicc, hogy a csaj mellé egy üveg bort ivott meg egy nap, meg elkopott egy doboz cigi is.
Ezt rakd össze.... :D
Ahhhh, nagyon durva, de sok esetben tök vicces tényezők miatt lehet rossz íze. Én pont emiatt mindig aggódom, ha lent van a párom...pedig nagyon figyelek a higéniára.:(
Sajnos ez lehet: hüvelyprobléma, életmódbeli (rossz étkezés, túl savas szervezet - ez a legjellemzőbb, nálatok is a spermánál) és csak simán genetikai tényező.
Én tisztában vagyok vele, hogy nekem valószínűleg a rossz étkezés miatt nem olyan kellemes. Egyébként a hagyma, fűszeres dolgok nekem nagyon érződnek, így mindig csak akkor eszek komolyabb fokhagymás kajákat, ha fixen nem találkozok két napig a párommal..:D
A punci ha ápolt, akkor nagyon finom... 👅👅
F
Az enyém édeskés.
A savanyú meg ilyenek.. hát óvatosan, betegségre vagy a higiénia hiányára utal!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!