Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert nem erzek semmit lovagla...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem erzek semmit lovaglas kozben?

Figyelt kérdés
Amikor fel le mozgok semmit nem erzek, amikor odadorzsolom magam az nekem jo, de baratomnak nem. Elso baratom, neztem mar videokat, hiaba gyakorolgatok sehogy sem jo.
2020. máj. 7. 20:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

nekem se valami jó érzés ez a póz. A srácnak akivel néha szexelünk annál inkább. Valamiért ők szeretik, én azért szoktaminkább bevállalni. Úgy amúgy olyan semleges érzést nyújt orgazmusom sose tudna lenni.

21L

2020. máj. 7. 20:11
 2/9 anonim ***** válasza:
35%
Nem jó nyeregben lovagolsz, váltani kell nyerget és azt megülni, hátha az jobb lesz.
2020. máj. 7. 20:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is volt már ilyen, hogy lovagló pózban alig éreztem valamit, viszont más pózok annál inkább beváltak. De én is csináltam, mivel a partnerem élvezte. 25/N
2020. máj. 7. 20:48
 4/9 anonim ***** válasza:
98%
Ez érdekes... en nö vagyok es imadok lovagolni mikor tövig bennem van es kitölt hogy hogy nem erzitek? 😮 nekem akkor igaz egyszer de volt sorozatorgazmusom is😊. 26l
2020. máj. 7. 20:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A férfiaknak a fel-le mozgás jön be jobban, a nőknek a körkörös, v. az előre-hátra - ahogy írtad is, jól esik ha odadörzsölöd. Felváltva csináld a különböző mozgásokat, hogy mindenkinek jó legyen.
2020. máj. 7. 21:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert ahány féle ember annyiféleképpen szeretik. Van aki imád lovagolni és csak úgy tud elmenni, más meg extrém érzéki, sorozatélvező de utálja.

Nem kell hozzá különösebb ok, tudományos vizsgálat, ki melyik pózt, szereti vagy sem, nem vagyunk egyformák. Ne azt keresd hogy milyen pózban nem jó, hanem inkább azt amelyikben jó :)

2020. máj. 7. 21:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon jó lenne!...

A barátod is nullkilóméteres?

Hagyd a videókat! Kísérletezz! Menni fog!

2020. máj. 7. 22:09
 8/9 A kérdező kommentje:
Az a baj állandóan szóváteszi hogy mindig ő csinál mindent, ezért próbálkozom a lovaglással de nem igazán megy, és ez nem igaz mert ő nem orálozik én meg mindig
2020. máj. 8. 07:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Ne azzal foglalkozz, amit nem élvezel annyira. A szex egy kölcsönös történet, kísérletezzetek ki, hogy melyik póz a legjobb mindkettőtöknek. Erről bizony beszélnetek is kell egymással.

A szexben nem szabad megfelelési kényszerrel lenni.

2020. máj. 8. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!