Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elítélendő ha 21 éves en kielégítettem egy 15 éves fiút?
Figyelt kérdés
Lány vagyok, ha ez nem lenne egyértelmű2020. máj. 7. 18:45
11/22 anonim válasza:
A 15 éves már egyátalán nem kisfiú.
12/22 anonim válasza:
Na hogy velem 15 évesen miért nem történt ilyen? :D Jog szerint nem büntetendő, a srác szerintem nem tiltakozott (sőt inkább csudi büszke és mesél a haverjainak). Egyébként meg a te dolgod, minden sz.pásodról beszámolsz ezentúl vagy mi? :D
13/22 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi, én is találtam már szépnek 15 éves fiút, mondjuk sokkal 18nak azért kinézett. És szerintem nincs akkora nagy korkülönbség, hogy ezt pedofiliának lehessen nevezni.
14/22 anonim válasza:
Ilyet én is csináltam egy 16 évesel, 20/l
15/22 anonim válasza:
miért lenne elítélendő?
semmi gond nincs vele
16/22 anonim válasza:
Hol voltak ezek a csajok amikor 15 voltam???!!!
35F
18/22 anonim válasza:
Nem az, már ha valódi a kérdés egyáltalán.
19/22 anonim válasza:
Aztán hány másodpercig bírta a srác? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!