Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom azt mondja, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom azt mondja, hogy nincs jó íze a puncimnak ezért nem nyal. Előtte volt két pasim meg pont az ellenkezőjét mondta (jó ízű) és imádtak nyalni. Most akkor, hogy van ez? Lehet, hogy nem is szeret igazából azért nem nyal?

Figyelt kérdés
2020. máj. 7. 15:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%

Két eset lehetséges:

a) Nem szeret nyalni senkit, tudat alatti komplexusok gátolják vagy egyszerűen csak egy önző pöts akinek nem számít mit akar a partnere (persze ettől a lány még lufizza le).

b) Nem szeret, leginkább csak egy ingyen p.na vagy neki, mert éppen nincs jobb most.

Szerintem egyik opció sem túl vonzó perspektíva... ha szeretsz valakit akkor kinyalod, lehet úgy nyalni hogy alig érzed a p.nci illatát (ami szerintem amúgy hozzátartozik és jóóóóóóóóóóó), csak a fickód egyszerűen nem akar és bemondott egy kamu indokot lesz...va azt hogy neked ez hogy esik.

2020. máj. 7. 16:36
 12/18 anonim ***** válasza:
89%

Szóval ha egy pasinak nem jön be a csaj íze akkor nem szereti? Mire fel is van ez megalapozva?

Akkor ebben az esetben hogyha egy nőnek nem tetszik a pasija spermájának az íze és többet nem nyeli le neki, akkor ő sem szereti? Blődség ez a gondolatmenet. Ideje lenne egy kicsit gondolkozni.

2020. máj. 7. 16:37
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
én is találkoztam már sokfélével, volt amelyik semleges volt, volt amelyik édeskés, és volt undorítóan sós ízű is...
2020. máj. 7. 17:08
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt már olyan kapcsolatom akinél nem jött be az íze, nekem is ezzel jött hogy biztos nem szeretem pedig ennek semmi köze nem volt hozzá nem szeretheti mindenki ugyan azt az ízt különbözőek vagyunk de ez a természetes attól még jól kijöttünk meg működtek a dolgok csak ritkábban volt nyali fali
2020. máj. 7. 17:35
 15/18 A kérdező kommentje:
Sokan mondjátok a spermanyelést.A spermanyelés nem egyenlő azzal,hogy szájjal csinálom neki.Én szoktam neki csinálni szájjal és van amikor le is nyelem neki.Nincs rossz íze.
2020. máj. 7. 17:36
 16/18 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy miért nem szereti nyalni, ez neked úgy se lesz jó akár hogy is erőlteted.

Úgy hogy előbb utóbb ez úgy szakitás lesz.

Főleg meg ha te igényled ezt.

2020. máj. 7. 17:47
 17/18 Vikica Bernadett ***** válasza:
100%
Nos... Mindenkinek megvan s saját ízlése. Nem hinném hogy a te puncidal lenne gond. De ha nincs nyali akkor még ott van többi szexuális játék is :)
2020. máj. 7. 18:54
 18/18 anonim ***** válasza:
Magamból kiindulva, ha nem csak azt akarom hogy nekem legyen jó, akkor imádok nyalni, én még nem találkoztam rossz ízű puncival szerencsére. Az más kérdés hogy valaki számára nem komfortos ott lenni, vagy igénytelennek tűnik akár az hogy szőrös, de vagy nem szeret nyalni, vagy nem akar.
2020. máj. 7. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!