Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kettős kézimunkát próbálta már valaki? Milyen volt?
Figyelt kérdés
2020. máj. 6. 19:05
1/6 anonim válasza:
Mi neked a kettős kézimunka? Hogy két kezed használod, vagy két partnered van egyszerre jelen?
2/6 A kérdező kommentje:
Két kéz használata
2020. máj. 6. 19:29
3/6 anonim válasza:
Természetesen. A való életben rengeteg két kezi munka létezik, ott az Alföld kapálhatsz, mehetsz vízművesnek, fakitermelőnek erdészethez, bányásznak már sajnos nem nagyon. Én is végeztem már ilyesfajta munkát két kézzel, mert hát ásni nehéz lenne eggyel, de semmi sem lehetetlen.
4/6 anonim válasza:
igen, gyakran van, hogy pasimnak úgy fogom meg
6/6 anonim válasza:
Ha 2 fiúra gondolsz, akkor igen csináltam.
Ha 1 szerszámot 2 kézzel azt is csináltam 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!