Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar nők mennyire anyagiasak európai viszonylatban?
Figyelt kérdés
Ha tudok konkrét országok példáját mondani, úgy még jobb lenne, viszonyításképp2020. máj. 6. 16:24
11/12 anonim válasza:
Amennyire oriasi a csorosag az orszagban, annyira anyagiasak. Az a resze, hogy senki nem akar ehezni, szamlakkal elmaradni, jogossa teszi. Az, hogy itt eron felul akarnak felmutatni szamukra szimbolikus javakat emberek, az nyomorisztani jellegzetesseg.
12/12 anonim válasza:
Elvált ffi vagyok.Ami az 1es valaszolót illeti,kicsit pontosabban is fogalmazhatott volna.
Nem ugy vettem észre eddig,hogy konkrétan az anyagi dolgok számítanának a többségnek.
Hanem a benned rejlő lehetőség.Az,hogy mire vagy képes.
Én mindent előről kezdtem,és felépítettem újbol magam anyagilag is,kapcsolatilag is.
Nomost,ha a válásom utáni időket nézzük se nyaralóm,se garázsom nem volt.Lehet néhány nőnek ez kizáró ok volt,de ez engem nem érdekel.Akkor,ott ujbol kellett mindent kezdeni.Tudtam,mit akarok,és azt is,hogy meglesz.
És ezért nem a pillanatnyi anyagi helyzet a mérce szerintem.Hanem a potenciál,ami benned van ,arra,hogy teremts valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!