Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan lúzer aki a járvány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lúzer aki a járvány alatt is elmegy rosszlányos lányokhoz? Miben szexelnek szkafanderben?

Figyelt kérdés

Van olyan lúzer az országban aki a koronavírus járvány alatt is elmegy rosszlányos lányokhoz és szeretkezik vele?

Ilyen lúzer létezik?

És mivan ha elkapja a koronavírust?

Az ilyen lányokhoz rengetegen járnak külföldiek minden főleg a nagyobb városokban.

2020. máj. 6. 11:40
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Van Magyarország max 2000 koronavírusos Magyarország lakossága pedig 10 millió fő tehát kb egy a 10 ezerhez hogy elkapd ,de prostituáltaknál ez a szám megsokszorozódik mert napont minimum 10-15 kuncsaftal találkoznak.
2020. máj. 6. 18:20
 12/18 anonim ***** válasza:
49%
Igen, de tudod az a baj, hogyha eddig nem volt csajod, akkor most egészen biztosan NULLA az esélye, hogy becsajozz. Nincsenek bulik, nem lehet kimenni sehova ismerkedni, tinderen se tufsz leszervezni egy randit, mert nincs hova. Én ebben a helyzetben vagyok éppen, eddig jól elvoltam, jártam bulizni, táncolni, különböző eseményekre, ahol rengeteg csajjal tudtam ismerkedni, jellemzően egyéjszakás kalandokra mindig akadt akár komoly csaj is. Na most 2 hónapja nincs SEMMI, a családtagjaimon és a boltos csajon kivül más nővel nem beszéltem 2 hónapja. Szóval gyakorlatilag most nagyobb szükségem lenne egy örömlányra, mint bármikor máskor, de nyugi, nem megyek el most sem, de nem a koronavírus miatt, hanem a büszkeségem miatt. De ha valaki mégis elmegy most ebben a szar helyzetben fizetőshöz, azt teljes mértékben meg tudom érteni. 24f
2020. máj. 6. 20:31
 13/18 Joe.38 ***** válasza:
69%
Elöttem szólóhoz csatlakozom. Férfi vagyok, igaz nem tini. Van tartásom, van büszkeségem. Akkor se dizetnék egy p.i.c.s.ért, ha soha nem sugtam volna vagy soha többet nem sugnék többet. Imádok kefelni no de akkor is . Álljon már meg a nászmenet, nőnek pénzt ezért. Ezért tart itt a világ ezert van a sok agyhalott l.o.t.y.ó. Mert van rá igény. Vannak fiúcskák ,tartás nélkül akik nem nézik le az ilyen senkiházi nőket hanem.még fizetnek is nekik elismerve ez helyes és jó.
2020. máj. 7. 08:21
 14/18 A kérdező kommentje:

#12 #13 csak hogy ingyen nem dug egy nő sem veletek a két szép szemetekért nem dug max ha sok pénzetek van.

Ha meg mégis dug valaki veletek akkor pedig ti vagytok a szemétládák kihasználni egy élőlényt egy embert egy nőt a saját nemi vágyatok lecsillapítására cserébe pedig nem adtok semmit érte szerelmet semmit az egy nagyon aljas undorító dolog.

Sokkal aljasabb mintha valaki prostizna.

2020. máj. 7. 12:32
 15/18 anonim ***** válasza:
76%
Mi van veled ember, nem tudtad bevenni a gyógyszert a héten?
2020. máj. 7. 14:35
 16/18 anonim ***** válasza:
14%
MI van kérdező? Bezabálod a médiát kritika nélkül? Te, te koronavíruscsászár :D
2020. máj. 7. 22:12
 17/18 anonim ***** válasza:
17%
Remélem azóta már kihaltál!
2020. okt. 30. 23:00
 18/18 orton ***** válasza:
Itt mindenki kőkemény.
2020. nov. 3. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!