Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan nőket kérdeznék, akik feküdtek már le szűz pasival. Megbántad, vagy jó tapasztalat volt?
Figyelt kérdés
Mostanában egyre több helyen olvasom, hogy vannak nők akiket izgat a a tapasztalatlanság. De úgy érzem ezek a nők igazából, csak fantáziálnak. Megélni már kevesen mernék…
Ezért kérdeznék olyan nőket akik meg is élték ezt…
2020. máj. 5. 12:15
11/13 A kérdező kommentje:
Na ez egy jó kérdés!
Amit a # 9 -es válaszolótól és mindenki mástól is kérdeznék.
Hazudjon -e az ember, ha szűz?
Szerintem ezt hívják kegyes hazugságnak. Emiatt szakítani, hogy erről füllentett, de úgy egyébként még jó is volt vele…
Nem tudhatom egyéb téren mennyire volt köztetek összhang. De egy ilyen kegyes hazugság miatt szakítani, szerintem butaság. De csak szerintem.
Ki mit gondol erről?
2020. máj. 5. 13:54
12/13 anonim válasza:
Ha már az elején hazudik, ráadásul ilyen fontos dologban, az kuka rögtön
13/13 anonim válasza:
Nem érdemes hazudni, mert úgyis rájön a másik (igen, voltam ilyen helyzetben, szakítottam a kamuzása miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!