Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk undorítónak tartotok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk undorítónak tartotok egy ilyen popsilyukat lányon?

Figyelt kérdés
Sötétbarna színű, nagyon redőzött és tágabb alapból.
2020. máj. 5. 09:52
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
66%
Ezen az oldalon nagyon sok a segglukmániás, fekalomán állat.
2020. máj. 5. 10:16
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
nem a legszebb de amúgy okés
2020. máj. 5. 10:42
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Engem egy kicsit a Ráró-ra emlékeztet, de amúgy szép ló 😁😁
2020. máj. 5. 10:45
 14/27 StevenUp ***** válasza:
94%

Most meg jelent lelki szemeim előtt ahogy ülünk egy kávézóban, és forr közöttünk a levegő.

Már nyúlok a kezeidért és majdnem elcsattan az első szerelmes csók. Amikor ki nyitom a szemem és megkérdezen hogy

"Anna, áruld el milyen s*gglyukad van?"

És erre ott szégyenkezve megmutatod hogy milyen, én meg Intek a pincérnek, fizetünk és a kávézó előtt megfogom a kezeidet és azt mondom hogy:

"Minden olyan tökéletes veled. A szemeid, az alakod, az eszed, minden. De a s*gglyukad formája miatt nem lehet köztünk semmi. Tudom hogy megérted, de ez egy olyan szakadék amit nem tudok emberi fejjel áthidalni.

És Csurog a könnyűnk mindkettőnknek mert már lelki szemeink előtt megjelent az ahogy kimondjuk a boldogító igent, a gyerekek, az unokák, végül a közös sír a vén tölgyfa alatt... Csak az a fránya s*gglyuk... Az tönkre tett mindent.

Milyen életszerű, igaz? :D

2020. máj. 5. 10:49
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel a popsilyukkal semmi gond. Talán kicsit az hogy nagyobb a lyuk. De igazabol ha eloben latnam nem változtatna semmit, max annyit, hogy lehet még jobban vagynek rá, hogy megdugjam. Valahogy azt sugallja jobban mint egy szűk lyuk, hogy gyere dugj meg, szokom popsiba is.
2020. máj. 5. 10:52
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
És a puncid is olyan, mint a képen? Nem csak színre kérdezem.
2020. máj. 5. 11:04
 17/27 A kérdező kommentje:
Nem, a puncim nem ilyen.
2020. máj. 5. 11:06
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
13. a jó válasz, eltalálta.
2020. máj. 5. 11:43
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
#14! StevenUp nevű felhasználó! Sok hozzászolásodat olvastam már, de ilyen jot nem gondoltam volna töled!!!! Tovább az ilyen szinvonalu kommentek felé!!!!
2020. máj. 5. 12:31
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Gyönyörűen néz ki 😋
2020. máj. 5. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!