Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk mit szólnátok, ha ismerke...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mit szólnátok, ha ismerkednénk is kiderülne ez rólam?

Figyelt kérdés
Nemcsak menstruáció idején használok tampont, hanem máskor is. Super plus méretű, azaz legnagyobb tampont felhelyezek és szépen felszívja a sok-sok hüvelyváladékot, nem keni össze a bugyimat. Általában napi 2-3 cserével meg tudom oldani.
2020. máj. 5. 08:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
34%

fura lenne, de valahol tetszene is hogy ennyire nedves típus vagy

számomra ez szexi, és vonzó :P

persze nyilván a hétköznapokban zavaró lehet, de pl ha otthon lennél ezt nem várnám-kérném tőled.

2020. máj. 5. 08:19
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez durva. Én már gyereket is szültem, a hüvelyváladékom meg max akkor van több,ha menzesz előtt vagyok. De azt is egy kis vékony tisztaságival el tudom intézni és még azt sem áztatja el...

Super plus tampon nekem még menzesz első napján is sok lenne, nem még hogy naponta a hüvelyváladék miatt

Orvost szerintem keress fel mindenképp...

2020. máj. 5. 08:32
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Hogy menj el gyorsan a nőgyógyászhoz!
2020. máj. 5. 08:45
 4/14 A kérdező kommentje:
Járok évente nőgyógyászhoz, nincs semmi bajom, csak ilyen típus vagyok, hogy sok hüvelyváledékom van és nagyon hamar felizgulok (van egy botrány helyes férfi munkatársam).
2020. máj. 5. 08:50
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Semmit, minden nő más másként kerül izgalmi állapotban és nedvesedik, ha te ennyire nedvesedel és így tudod megoldani akkor el kell fogadni mást úgy sem tehetsz.

F

6/14 anonim ***** válasza:
100%
NEFÜRGYÉÉÉLLLE!
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
És miért nem elégítteted magad ki a botrányhelyes kollégáddal?
2020. máj. 5. 08:51
 8/14 A kérdező kommentje:
Nem lehet, felesége és gyereke van, nem akarom tönkretenni az életüket.
2020. máj. 5. 09:02
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ülj a fütyimre, azt felfogja a hüvelyváladékodat. 🙂
2020. máj. 5. 09:07
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ami nem működik azt nem tudod tönkretenni. Gondolom ezt már hallottad :)
2020. máj. 5. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!