Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Feleségek, hogyan alakult...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, hogyan alakult számotokra a nászéjszaka szexuálisan?

Figyelt kérdés
A lagzi után volt még erőtök komolyabb dolgokra ? Vagy csak úgy voltatok vele, hogy gyorsan tudjuk le ? Vagy épp ellenkezőleg, hatalmas szex volt ? Vagy volt aki halasztotta ?
2020. máj. 4. 13:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
nálunk másnap volt meg a nászéjszaka, mert a lagzi reggelig tartott
2020. máj. 4. 13:06
 2/12 anonim ***** válasza:
39%
Még csak a polgári esküvőn vagyunk túl, lagzi és templomi jövőre lesz. A szertartás után volt egy kis fogadás és este vacsora. Nem volt nászéjszaka, mivel a szüleim és testvérem is nálunk aludtak, így kissé kellemetlennek éreztem volna ha történik valami. A lagzi után úgy tervezzük lesz majd, de nyilván elég fáradtak leszünk, úgyhogy előfordulhat hogy csak eldőlünk mint két krumplis zsák.
2020. máj. 4. 13:06
 3/12 anonim ***** válasza:
92%

Férjként írok, végülis némi közöm nekem is volt a dologhoz.

Mi fáradtak voltunk, de másnap délelőtt 11-ig volt szobánk ott ahol a lagzit tartottuk, így nekünk másnap délelőtt volt meg, de így legalább nem volt az, hogy fáradtak voltunk, meg siessünk tudjuk le gyorsan stb.

2020. máj. 4. 13:08
 4/12 anonim ***** válasza:
82%
mi olyan hullák voltunk h bedőltünk reggel 6kor az ágyba, öleltük egymást és 1percen belül sztem mind a ketten elaludtunk. Másnap egy nagyon forrót, szenvedélyeset szeretkeztünk. Akkor erre vágytunk mindketten. Fantasztikus volt.
2020. máj. 4. 13:21
 5/12 anonim ***** válasza:
68%
Az asszonynak megvolt éppen, szóval nem volt semmi, ennek már 1 hónapja és azóta se semmi.
2020. máj. 4. 13:30
 6/12 anonim ***** válasza:
87%

Ahogy a többségnek - hulla fáradtan be az ágyba és alvás. Az előtte való készülődés, az izgalom hogy minden rendben lesz-e elég sok energiát kivesz + az is hogy hajnalig fent vagy.

Utána viszont tud egy kis többletet adni (másnap, harmadnap) hogy minden rendben lement és maga a tény hogy már férj-feleségként.

2020. máj. 4. 13:31
 7/12 anonim ***** válasza:
17%
Utolsó ismerem a nejed, és csak veled nem volt semmi, egyébként a fél étterem végigment az asszonykádon.
2020. máj. 4. 13:32
 8/12 anonim ***** válasza:
37%
Felesegkent írok. Nálunk se akkor volt a naszejszaka mivel a lagzi reggel fel hetig tartott nagyon meleg is volt es aligvartam hogy lezuhanyozhassak vegre es a hajamat is megmoshassam mire fel 7 kor elment az utolso vendég 7 ora volt mire haza ertünk két emberes melo volt mig a menyecske ruhambol kiszabadított az akkor mar a férjem és anyosom utana meg fél ora míg a hullamcsattokat kiszedtem a hajambol... muszaly volt megmosni es hajatszaritani mivel nagyon hajlakkos volt... mire végeztem reggel 9 volt a többiek addigra elaludtak es en meg csak akkor fekúdtem le... nem volt erő kedv a szexhez.
2020. máj. 4. 13:38
 9/12 anonim ***** válasza:
82%

A lagzi nekünk is haknalig tartott.

Mire hazajöttünk a lagzi helyszínéről, teljesen kimerültünk.

Egy közös zuhany alatt megcirógattuk egymást és ennyi volt... Aludtunk, mint a tej, mert másnap indultunk a nászútra.

Na azon viszont, észvesztő volt!

7 évig csak óvszerrel szeretkeztünk...de nélküle az érzés.

Meg, akkor éreztem rá az orálra is, akkor élvezett el először a számban.

Azóta sem tudom megunni, sőt, néha jobban vágyom rá, mint magára az aktusra.

2020. máj. 4. 14:30
 10/12 anonim ***** válasza:
32%
#5 vagyok. Miért lettem lepontozva?
2020. máj. 4. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!