Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31-es!
Ne legyél már gyermeteg! Én ennél sokkal több gizda nyálas ocsmány fejű,majomképű fekát tudnék ide be linkelni. Egyébként meg amiket ide raktál,abból erősen gyanítható hogy te egy meleg pasi vagy.. szinte 100%!
32
Csak tájékoztatásul közlöm: én az első képet hetero nőként lementettem. :D
Nem vagyok buza battya, de ne mondjuk mar azt, hogy a fekak nem robosztusak, mikor koztudott, hogy az izmaik joval jobban fejlodnek, mint nekunk fehereknek (persze ebbol kovetkezoen lehetnek gyengebbek, azonos tomeggel, de akkor is sokkal gorillasabbak, nem hiaba az utobbi 3 evtizedben altalaban a fekete testepitok a legsikeresebbek nagyreszt).
Szoval a negerek kozt tobb a robosztus mint a feherek kozt..
#33 [link]
32-es vagyok!
Gondolom a sok homár le szavazott.
Induljatok Afrikába feketékben gyönyörködni! Majd ott megbizonyosodtok róla mennyi szép fekete ember van. :)
Be kajálja a sok buta ember,a mainstream liberális média által sújkolt ostobaságot. Nektek kedves feka rajongók nincs is több mondanivalóm.
Azoknak a hölgyeknek,akik pedig a fehér hetero fiúkra buknak,itt egy kis ajándék!
#31 az utánad írónak van igaza.
Homokos buza vagy. De még kamu is, szteroidos fekákkal hozakodsz elő komolyan? Nulla natural testtel? Legalább hülyét ne csinálj magadból.
#35 mondjuk itt se natural egyik se.
A fekáitok izomzata futásra alkalmas, nem másra.
A többi az meg szteroid.
Nem tudtok megbirkozni a BBC genetikaval.
Ki beszelt gyonyorkodesrol, liberalizmusnak mikoze a robosztussaghoz?
Butak vagytok, nem tudjatok elviselni, hogy a robosztussagban nyernek (es amugy csomo mindenben meg nem, pl fekak iq-ja altalaban gyengebb).
Ettol fuggetlenul nem a negerek a bolygo kiralyai, meg nem kellenek a menekultek se, nagyeszu gyakorikerdesekesek megint osszehoztok minden nem ide passzolo ervet (nem ervet).
Meg amugy dontsetek mar el, hogy buza vagyok-e pls.
Altalaban azok a latens buzak akik ha ha bevan linkelve egy kep akkor automatikusan hanyingert szinlelnek .. off mar ezt a gyerekes hozzaallast.
Az általad belinkelt szteroidos testekkel tényleg rohadt nehéz megbírkózni, de rohadtul.
Tőlem azt kérdezték hogy mi a szartól nézek ki “így” ahogy, mert azt gondolták hogy szedek valamit, soha nem szedtem. Ennyit a BBC genetikáról😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!