Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A régi időkben kb minden...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A régi időkben kb minden gyerek látta/hallotta aszüleit szeretkezni?

Figyelt kérdés

Arra az időszakra gondolok, amikor még az emberek többsége egy, max 2 szobás házban éltek. Mondjuk 5-en aludtak egy szobában, és jó esetben volt egy vendégszoba.

A szülők ilyenkor hogy oldották meg a szeretkezést?

Az éj leple alatt, és remélték, hogy a gyerek alszik/napközben/sehogy, mert csak akkor volt szex, ha gyereket szerettek volna?

2020. máj. 3. 21:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%

Apám mesélte nemrég, hogy ők egy szobában aludtak anno a szüleivel és hallotta, ahogy szexelnek..

🤢

2020. máj. 3. 21:57
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Megvárták míg elalszanak aztán halkan, bár a tizenévesek így is tudták a jelekből. Engem egy könyvespolc választ el a szüleimtől szóval át tudom érezni.
2020. máj. 3. 21:58
 3/13 anonim ***** válasza:
62%

Sokszor hallottam a szüleimet, aztán egyszer beszóltam, hogy nem lehetne-e csendesebben?!

Aztán apám kimosta a szemem, hogy miért baj az, hogy szeretik egymást, és hogy azt kívánja nekem is, hogy így szeressük egymást majd a jövőbeli párommal.

Onnantól kezdve nem zavart, pedig mindig hallottam (néha láttam is) hogy mit csinálnak...

És már én is kimostam a gyerekem szemét...:)

2020. máj. 3. 22:24
 4/13 A kérdező kommentje:
Hát, ez nagyszerű... Mármint az szuper, hogy szeretik egymást, és, hogy ti is a pároddal, de szerintem a gyerekre is tekintettel kéne lenni
2020. máj. 3. 22:30
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Az éj leple alatt oldották meg, a gyerekek pedig időnként hallották a szüleiket akció közben (és a paraszti világban gyakorlatilag ebben merült ki a szexuális felvilágosítás).
2020. máj. 3. 22:33
 6/13 anonim ***** válasza:
83%
És igen, lelki sérülés nélkül felcseperedtek a gyerekek.
2020. máj. 3. 22:35
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2020. máj. 3. 22:50
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Hat én semmi olyasmire nem emlékszem, hogy a szüleim mit csináltak az ágyban pedig 6 éves voltam mikor megszületett a húgom, és én a szüleimmel aludtam egy szobában.

Szóval akkor ügyesek voltak 😂

2020. máj. 3. 23:11
 9/13 anonim ***** válasza:
77%
Igen, már gyerekkorukban megszokták hogy apu és anyu szeretik egymást. Megfelelő felkészítéssel trauma nélkül fel tudja dolgozni a gyermek.
2020. máj. 3. 23:21
 10/13 A kérdező kommentje:
#9 Ó, azok a jó kis felvilágosítások. 😅 Mikor megjött a menzeszem, 11 évesen, már mindent tudtam egy kiskönyvből, aztán gimi 1.-ben szerelmes lettem, és nagymamámmal beszélgettem arról, hogy neki hány barátja volt anno, és milyen volt az 1960-as években randizni. Beszélgetünk, beszélgetünk, majd egyszercsak gyerek téma, és menstruáció. Kiderült, hogy náluk az iskolában nem volt ilyen felvilágosítás csak, hogy "spermium+petesejt=gyerek" és "házasság előtt ne szexelj, mert egyrészt ribizli leszel másrészt fáj az abortusz". A menstruációról anyjától hallott, mégpedig azt, hogy méregtelenítési célzattal menstruálunk. Ha én nem magyarázom el neki, mi történik ilyenkor, akkor ebben a tudatban halt volna meg.
2020. máj. 3. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!