Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki párkapcsolat mellett ismerkedik?
A friss exem ismerkedett mellettem..
Ezért is ex
L
A párkapcsolat egy íratlan szerződés, az elhanyagolás pedig ugyanaz mint a megcsalás. Engem elhanyagolnak ezért semmi lelkiismeret furdalásom nincs ha néha néha becsúszik valami. Amúgy egy ilyen sokkal jobban vissza adja az életkedvemet mint bármi itthon. Mert szexvideó van de intimitás kölcsönösség és figyelem nincs. Ehelyett önzés és egészségügyi szex van. Ez remélem nem fog már sokáig tartani De ha olyan rohadt egyszerű lenne lépni akkor az emberek problémái kilencven százalékban megszűnnének...
35F
Hű mekkora bölcsesség 16-os!... Aki meg nem megy a folyóba az nem lesz vizes és aki vegetáriánus az meg nem eszik húst stb....
Csak a kérdés nem ez volt. Itt pedig senki nem állította hogy hűséges...
Én sosem csaltam meg egyik barátomat még akkor sem, amikor elég rossz volt a helyzet, elhanyagoltak vagy éreztem, hogy megcsal, csak bizonyíték nem volt rá.
Ugyanakkor egyszer becsúszott, hogy flörtöltem, mikor se veled se nélküled kapcsolat alakult ki, amit igyekeztem rendbe tenni, de állandósultak a veszekedések és végre akartam érezni, hogy egy pasivel úgy beszélgessek, ahogyan akkor éppen nem kaptam meg egy pár hónapja.
De szarul is éreztem magam, még akkor is, ha sosem találkoztam azzal az illetővel. Főleg azért, mert fordított esetben egy tettlegességet nem néznék el, ha megtudom (randi, szex). Ez akkor is rosszul esne, ha már elmúlt a szerelem, de még nem mondtuk ki a végét.
De nagymamám is nagyon szerette nagyapámat, mégis volt mellette más kapcsolata - habár nem érzelmileg -, így nem ítélek el senkit, ha megteszi, meg tudom érteni az érzést, az izgalmat, az újdonság iránti vágyat, valami hiány keresését másban, csak a saját életemnél nem akarok ilyet.
Aztán ki tudja hányan csaltak már meg, csak sosem derült ki :D
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!