Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Romániában hol tudok keríteni magamnak sugarbaby-t ha csak Magyarul tudok?
Ez nagyon szomorú.
Nincs ott valami kirándulócsoport ahol tudnál ismerkedni? Nem sugarbaby de talán egy olyan barátnő jönne össze aki kirándul meg filmet néz veled.
Nem nagyon van ilyesmi erre fele.Meg mozi sincs.
Jo lenne egy baratno,de eselytelen,h valaki csak ugy engem megszeressen.
Jó hát hol vagy akkor, az isten háta mögött? Úgy nem fogsz találni sugar baby-t, ilyesmi csak a nagyvárosokban megy.
Amúgy ha pénzes vagy (márpedig az lehetsz, másképp nem lehetsz sugar daddy), akkor lehetsz türkmenisztán is, csajozni lehet simán, főleg Romániában. Ja és angolul minden fiatal tud.
Annyira rendes fickónak tűnsz, sajnálom, hogy ilyen messze laksz. Kérlek ne keseredj el, remélem fogsz találni egy rendes lányt. #12-es voltam
Arra készülj fel hogy a kitartott lányok többsége jobban szereti a wellnesshétvegét egy jó kis túrazasnál.
Koszi :)
Hat talan akad olyan aki a termeszetjarast jobban preferalja :).De ugysem talalok ilyen lanyt.1x volt eselyem de nekem kellett volna utazni.Akkor nekem abban mi lett volna a jo? messzire kellett volna menni,fizessek neki,es azonkivul,h megfoghatom a kezet meg megcsokolom mast nem nagyon kaptam volna.Legalabb annyit megtett volna,h o utazik.A felet altam volna az utnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!