Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szubok, mi szamit nalatok tabunak?
Figyelt kérdés
En is szub vagyok es nalam a pofon valamiert nagyon annak szamit. Az mar valamiert tul megalazo, prdig a lekopes nagyon izgat. Abban is benne lennek, ha valaki lepisilne. A pofon valamiert nagyon nagyon ellenszenves dolog, nem tudom megszokni. Ti hogy vagytok ezzel, nektek van ilyen tabutok? 20/F2020. máj. 1. 08:11
1/9 anonim válasza:
Nemtudom mi lenne az, de én szeretem ha pofoznak, leköpnek meg ilyenek:D
2/9 anonim válasza:
Nyilván nem akkora taslit kell adni hogy le szálljon a feje,de egy kicsi "nevelő" célzatú pofon,vagy pofonok nagyon izgalmas,izgató mind két fél számára.
40F DOM
3/9 anonim válasza:
Barmi ami fizikai kontakttus a szexen kivul
Semmilyen fajdalmat nem viselek el!
Sub vagyok mem mazo !
4/9 anonim válasza:
A fájdalom a fenekelèsnél nagyobb formája. Nem vagyok mazo.
Plusz anàl. Erőszakoskodás. A dominancia izgat, nem az, ha megerőszakolnak.
6/9 anonim válasza:
A pisi-kaki szex.
A kisebb pofonokat, a leköpést, lefogást, fojtogatást, lebilincselést stb nagyon izgatónak találom.
7/9 anonim válasza:
Nekem pont a gusztustalan dolgok . Pofon simán belefér mértékkel , de az hogy lehugyozzanak na az nem. Ahogy a vágás , egyéb maradandó nyomok sem .
Bár én nő vagyok. De pont erről szól, hogy mindenkinek más ez a kategória is .
Szub , 23 N
8/9 anonim válasza:
maradandó nyomok nem férnek bele pl vágással.. illetve a leköpés sem, tűket még nem próbáltuk
9/9 anonim válasza:
Semmi. Bármit mond, megteszem, és akármit csinál, élvezem számomra a szub lét teljes oda adás, akármit képes vagyok kibírni, ha az úrnőm ezt kívánja. Én ezt élvezem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!