Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minél izmosabb egy férfi,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minél izmosabb egy férfi, annál kívánatosabb a nőknél?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 30. 22:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2020. jún. 24. 14:52
 12/20 anonim ***** válasza:
75%

A kérdés rosszul van megfogalmazva.Az életben nincs semmi,ami minnél,nagyobb,több,hosszabb,nehezebb,magasabb,annál jobb.

Minnél több c vitamint eszek,annál egészségesebb vagyok?

Nem.

Minnél több pénzem van,annál boldogabb vagyok?

Nem

Minnél többet sportolok,annál fittebb vagyok?

Nem

A természetes,arányos izmosság,ami szép, egy határon túl átvált extremitásba,ami figyelemkeltő,mert ritkaság.

Nem kívánatos,hanem megdöbbentő.

Az átlagtól izmosabb,arányosabb,kidolgozottabb test kívánatos.

2020. jún. 25. 07:08
 13/20 anonim ***** válasza:
53%

12: azért ez rossz példa amit írtál, mert a válasz nem "nem", hanem inkább "valószínűleg igen"

- vitamin? Valszeg igen

- pénz? kevesebb a szegénység probléma

- sportolás->fittség? Hát ha nem, akkor valamit nagyon rosszul sportolsz, vagy pedig te is azt hiszed, hogy mondjuk egy 5 perc fűnyírás sportolás, mint apósom

2020. jún. 25. 07:53
 14/20 anonim ***** válasza:
69%

Utolsó#

Ugytűnik,hogy nem volt világos a példa lényege.

A c vitamin szükségleted feletti bevitel nem tesz még egészségesebbé.Mivel a nem hasznosult mennyiséget kipisálod.

A minnél több pénz sem tesz boldogabbá. Az élet annál összetetteb,minthogy a haverod pldául 20-30 ezerrel többet keres,és ennél fogva biztosan boldogabb,mint te,peldául.

A mégtöbb sport,az optimális edzésen felül,túledzéshez vezet,ami teljesítménycsökkenéshez,kimerültséghez,fáradtsághoz,izületi problémákhoz,immunrendszer gyengüléshez vezet.

Tehát nem leszel fittebb sem.

2020. jún. 25. 08:09
 15/20 anonim ***** válasza:
67%

14: nekem van egy olyan érzésem, hogy te csak papíron ismered ezeket.

A legtöbb Magyarországi lakos vitamin hiányban szenved és nagyon messze van attól, hogy túladagolja magát. Ha már kicsit jártasabb vagy a témában és mondjuk sokat beszélgettél patikusokkal, gyógyszerészekkel, akkor tisztában lennél azzal, hogy amit egy vitamin dobozon ajánlanak, mint napi mennyiség, az a minimális mennyiség, ami azért kell, hogy ne legyél beteg. Nem annyi, hogy kicsattanjál az egészségtől, hanem éppen határ.

Szóval ha aktívan szedsz vitaminokat feltételezhetően egészségesebb vagy mint a többi lakos, de az biztos, hogy nem egyértelmű "NEM" a válasz, mint ahogy te írtad.

A több pénz alatt nem 30 ezer forintot értek, az aprópénz. Én arról beszélek, hogy valaki 300-600 ezerrel többet keres. Egyértelmű, hogy a pénz nem boldogít, de ha pároddal együtt havonta több mint egy milliót kerestek, akkor az élet drasztikusan könnyebbé válik és hidd el, nem is kell érte 80+ órát gürizni, simán van időd családra és hobbira.

A túledzés, ismét átlag magyart nézve, nagyon nagyon messze van. Persze egy profinál vagy egy megszállottnál előfordulhat, de a legtöbben még azt a minimális mozgást sem érik el, ami egészséges lenne, nemhogy az optimálist. Én évek óta sportolok és edzek, de még mindig nem érzem azt, hogy kielégítően eleget edzenék, ahhoz heti plusz 1-2 napot kellene még rászánnom. A túledzéstől meg nagyon messze vagyok.

2020. jún. 25. 09:04
 16/20 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom,hogy tudsz e különbséget tenni hasonlat,és konkrét,tárgyszerű, szövegek között.Az az érzésem,hogy ez nem megy neked.

A sport amúgy gyerekkorom óta része az életemnek.

Nem az volt a címe a bejegyzésemnek hogy Magyarország lakoságának átlagedzetségi szintje a statisztika alapján ilyen e,vagy amolyan.

Ha azt mondom,hogy arra jártam,ahol a madár se jár,akkor te nyilván elkezdesz ornitológiai szempontok szerint vizsgálódni,és kifejted,hogy de arra vonulnak..Mert azok a madarak ,pont annyian,és ott fészkelnek.

:D

Nah,túltárgyaltuk a témát.

2020. jún. 25. 11:07
 17/20 anonim ***** válasza:
#15 Egyes vitaminok túladagolása is káros lehet az egészségre. Tehát attól nem leszel egészségesebb, hogy vagonszámra eszed őket.
2020. jún. 25. 20:18
 18/20 anonim ***** válasza:
Nálam nem igaz, tetszett már meg szinte mindenféle testalkatú férfi. Nekem az sem probléma, ha nagyon izmos, ha jól érzi magát a bőrében, az látszik egy emberen. Az sem baj, ha vékony vagy macis, csak legyen jó kisugárzása, ezen múlik inkább.
2020. júl. 11. 21:05
 19/20 anonim ***** válasza:
Számomra visszataszító egy izompacsirta. Én a kövérekre izgulok!
2020. aug. 18. 16:39
 20/20 anonim ***** válasza:
18 te hany eves vagy?
2020. aug. 18. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!