Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nagyon kövér párok hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagyon kövér párok hogy szexelnek?

Figyelt kérdés

Nem a duci párokra gondolok, hanem tudjátok, van, amikor már nagyon-nagyon kövér valaki. Erre gondolok (bal oldali kép): [link]

Elnézést, nem sértésnek szánom a kérdést, csak érdekel. Milyen pózban működik a szex, főleg, ha a pasinak átlagos vagy kisebb méretű pénisze van? Ahogy én elképzelem, nem is tudja a hasától és combjától bedugni a nő hüvelyébe. Esetleg a lovagló póz működik? De úgy meg nem fullad ki a nő, nem nyomja nagyon a pasit? Vagy egy bizonyos súly fölött csak kézimunka/orális szex van? És a teherbe esés segédeszközzel?

2020. ápr. 30. 17:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért milyen kérdés? Miért ne lehetne kiváncsi rá? Itt Te vagy az aki mások dolgával foglalkozik, nem a kérdezõ... Õ általánosságban kérdezte, Te viszont egy konkrét ember kérdése alatt akadékoskodsz alaptalanul!
2020. ápr. 30. 17:46
 12/15 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem csak misszionáriusban, akkor is csak nagyon nehezen. Én voltam már kövér nővel (én vékony vagyok), és ha kutyában akarod megdugni akkor legyen 20+ a farkad, mert hatalmas hátránnyal indulsz, egyszeűen nem férsz hozzá. Szemből viszont nincs ilyen probléma.
2020. ápr. 30. 17:54
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
ezaz jelentsétek a válszomat ❤️
2020. ápr. 30. 18:02
 14/15 anonim ***** válasza:
78%

Hát barátom a kép bal oldalán lévő pár leginkább sehogy... max. kézimunka, orál. A "hozzáférés" is nehéz és ilyen túlsúlynál az ágyból kikelni is nehéz, nemhogy mozogni, figurázni. "Bónuszként" az endorkin rendszer extrém túlsúlynál teljesen felborul, rendszertelen ciklus, fogamzási problémák, csökkenő libidó stb.

Ekkora túlsúlynál viszont nem a szex miatt aggódnék hanem hogy megélem-e a következő születésnapomat, szív és érrendszeri problémák, cukorbetegség stb.

2020. ápr. 30. 18:03
 15/15 ReGina... ***** válasza:

Nem tudom mennyire releváns ehhez a kérdéshez a válaszom, de azért leírom, hátha pár kérdésre választ kapsz.

Tehát én 21/L vagyok kb. 95-100 kg. A párom 23/F kb. 110-115 kg. Tipikus nagyobb pocakú testalkattal.

Nálam elég aranyosan oszlanak el a dolgok.De mindenhol van bőven.

Mi már 2.5 éve vagyunk együttes élünk nemi életet is.

Nálunk nem okoz különösebb gondott. Viszont tudni kell hogy hajlékony vagyok. Álltalában kutya; lovagló;és misszionárius megy, bár utobbibugy hogy a lábam vagy a vállán vagy a fejem felett vagy felhúzva van a mellem felé, vagy teljesen hatra tolva a fejem mögé, így simán működik minden.

Oldaltól kicsit nehézkesebb megoldani ugye nagy a pocija nekem meg a fenekem és a combon is. De még sosem éreztem azt hogy bármiben hátrányban lennénk, igaz nem 200kg vagyunk de azért nem is vékonyak.

Az ágy téma pedig...Hát igen okoz problémát az elmúlt időszakban 4-5 agyát törtünk el...

21/L

2020. jún. 9. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!