Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egészégügyben dolgozó lányok/nők mennyire izgatóak?
Figyelt kérdés
Ha van pl egy jobban kinéző ápoló, dietetikus vagy gyógytornász, orvos lányt láttok, szexre kellene vagy mernétek komolyabbat is tervezni?2020. ápr. 30. 12:45
1/10 anonim válasza:
Szexre kellen mindenki, komolyabb kapcsolatra alkalmatlan vagyok. 23/F
2/10 anonim válasza:
Komoly kapcsolatra is simán, ha az egészségügy valóban a hivatása. Talán mellette én is egészségesebben élnék. 41 f
3/10 anonim válasza:
Vonzóak tudnak lenni nagyon. Miért ne lehetne,vagy mernék velük komolyabban tervezni,nem is értem a kérdést!
4/10 anonim válasza:
Izgatóak és simán kellenének! Ismerek is néhányat!! :)
5/10 A kérdező kommentje:
Hát a szakmával sokszor járhat ügyelet vagy leli terheltség, esetleg az hogy az illető nincs megfizetve. Ez ugye attól is függ hogy hol dolgozik.
2020. ápr. 30. 13:00
6/10 anonim válasza:
Ez már szerintem nem az egészségügyhöz kapcsolódik, mindenkinek lehet olyan szakmája amit a másik jó ha tolerál. Korábban amikor dolgoztam volt hogy hétköznap is 8-ra értem haza és heti egyszer kétszer a munka miatt meg éjfélre és az ex tolerálta is. Én amiért szívesen megismerkednék ilyen hölggyel az az hogy elvileg van egy humánusabb beállítottsága.
7/10 anonim válasza:
Számomra semmivel sem vonzóbbak az eü dolgozók, mint más foglalkozásúak.
8/10 anonim válasza:
Mi köze a szakmájának ahhoz hogy valaki tetszik v. sem? Ha külsőleg tetszik és jól kijövünk, megvan a közös hullámhossz akkor a foglalkozása csak egy adottság, teljesen mindegy hogy eü. dolgozó, tanár, rendőr, vagy banki alkalmazott.
9/10 anonim válasza:
Azért szerintem van köze hozzá, mondjuk ha valaki az egészségügyben dolgozott vagy ilyen végzettsége van, más módon reagál helyzetekre. Mivel én is humán területen végeztem, biztos fura lenne ha egy olyan nővel jönnék össze aki mondjuk informatikai műszaki végzettségű, egyszerűen más módon oldanánk meg helyzeteket.
10/10 anonim válasza:
Kisvárosban élek, de ember...brutális milyen vonzó teremtések dolgoznak a helyi kórházban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!