Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Melyik irányban jobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Melyik irányban jobb a lovaglás?

Figyelt kérdés

Szemből vagy fordítottan szerettek jobban lovagolni? Melyik kényelmesebb, érzésre mi a különbség?

Kort is írjatok légyszi :)

2020. ápr. 29. 23:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
Szemből
2020. ápr. 29. 23:31
 2/14 anonim ***** válasza:
41%

Tapasztalataim szerint szemből jobban szeretik, mert az bensőségesebb nekik.

F

2020. ápr. 29. 23:35
 3/14 anonim ***** válasza:
83%

Szemből.

19

2020. ápr. 29. 23:39
 4/14 anonim ***** válasza:
83%
Szemből 20/l
2020. ápr. 29. 23:50
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Szemből, sokkal jobb érzés és nagyon intim tud lenni, míg háttal elég egyhangú
2020. ápr. 30. 00:54
 6/14 anonim ***** válasza:
93%
Szemből,mert akkor látom a párom arcát,meg hozzá tudok bújni,de a fordított is jó,sokkal izgibb,hogy látja ahogy eltűnik a farka :D amikor hátra nézek olyan fejet vág mintha Isten magához szólítaná,imádom
2020. ápr. 30. 01:10
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Szemből. Intimebb, változatosabb, érzésre is jobb. Rá tudok dőlni a mellkasára, odabújni, csókolgatni közben, a melleimet is tudja kényeztetni. De egyenes háttal is lovagolhatok rajta, ill. kicsit hátra is tudok dőlni és úgy mozogni. Bár utóbbi kettő fordítottan is kivitelezhető, de szemből jobb szeretem. Valamint szemből át szokta venni az irányítást időnként, amit szeretek. Ha háttal vagyok, akkor én csinálok úgymond mindent és monoton tud lenni egy idő után, főleg, hogy nem is látom őt közben. Háttal inkább neki jobb. Mindig megmosolygom, hogy ha megfordulok, a feje alá teszi a párnát és "mozizik". :)

26N

2020. ápr. 30. 01:41
 8/14 anonim ***** válasza:
68%
Fordítva
2020. ápr. 30. 05:36
 9/14 anonim ***** válasza:
20%

szembol jobb, nagyon hamar el tudok ugy elvezni

de forditottan jobban szeretem mert jobban erzem es imadok ugy mozogni rajta, par perc alatt kivegzem igy a pasim :D

24/N

2020. ápr. 30. 06:37
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Szemből sokkal jobb , kényelmesebb is és élvezetesebb is illetve látom a párom reakcióját is

24

2020. ápr. 30. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!