Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mélytorok technika, hogy kell?
Sosem mélytorkoztam még, de szeretném kipróbálni. Hogy tartom a nyelvem? Levegőt veszek közben? Hogy kell csinálni?
19/L
Erre rá kell érezni és elsőre tuti nem fog menni, de ha sokat gyakorolsz egy adott partneren akkor sikerülni fog. Fontos hogy te is élvezd, akard az egészet.
Veszel egy nagyon mély levegőt és lenyomod, ameddig bírod a nyelvedet használhatod közben, nem kell “elrakni”, tehat nyalogathatod is közben és ami fontos hogy szűk szájjal csináld és bő nyállal, a fogad ne érjen hozzá valahogy az ajkaidat próbald rahuzni a fogsorodra, nem tudom igy elmagyarazni de szerintem vilagos:D
levegot tudsz venni az orrodon is, ha ragorcsolsz akk olyan mintha megfulladnal, de nem fulladsz meg ott az orrod:D de tenyleg konnyebb akkor venni a levegot amikor a farok vegen jarsz es akkor veszel egy mely levegot ismet es megint leteszed a torkodba:D remelem valamennyire ertheto es tudtam segiteni ha van kerdesed irj nyugodtan ! :D
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!