Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen perverz dolgokat szerettek, amiket nem mertek ismerkedés elején még elohozni?
A kérdező privát üzenete:
Hát jó.
Szeretem, ha kívánnak annyira, hogy hiába picsogok, akkor is haj hátrahúz és csókkal fogja be a nagy számat. Majd falhoz nyom, bugyi le, kar leszorít. Szeretem, ha nem fél tenni az ellen, hogy úgy legyen, ahogy ő akarja, ha irányít, de ad is. Szeretem, ha keményen csinálja, de közben istennőként néz rám. Ha megismer annyira, milyen az, amikor csak szégyenlem és azért mondok nemet, vagy csak azért, mert belepirulok, vagy az már tényleg nem. Szeretem, ha a határaim feszegeti, amikor már annyira érzékeny mindenem, hogy nem bírom tovább, ő mégis tovább csinálja. Szeretem, ha miattam nem bír magával és ezt látni rajta. Szeretem, ha én sem bírok magammal. Ha ez a kettő összejön, ne érdekelje, hol vagyunk, vagy mikor. Szeretem, ha a nyakam szorítja kicsit, hogy érezzem, mi az a veszély, mégis teljes bizalommal. Szeretem, ha hajlandó előttem maszturbálni úgy, hogy én valameddig nem nyúlhatok hozzá és majd megőrülök.
Nagyon szeretem a ddlg-t és a lightosabb bdsm-et, de nyilván nem hozom elő az ismerkedés elején
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!