Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, milyen érzés, ha gumiban szopnak titeket?
Figyelt kérdés
Az is tud élvezetes lenni vagy akkor inkább a kézimunka?2020. ápr. 29. 16:20
1/9 anonim válasza:
Nagyjából olyan mint a celofanon történő nyalás :) nyilván tud jó lenni, de én akkor már inkább egy jó kézi munkára szavazok
2/9 anonim válasza:
Borzalmas,kiábrándító. Inkább akkor verje ki..
5/9 anonim válasza:
Alap h addig nem veszek gumit amig csináljak nekem,ha aktus után lenne akkor meg leveszem.
6/9 anonim válasza:
rosszab, de próbáld ki vág ketté a gumit és tedd a pu.cidra
7/9 anonim válasza:
Gumiba inkább ne szopjon az nem valami élvezetes. Meg akkor a végén nem lehet a szájába se élvezni. XD
8/9 anonim válasza:
Én se érzek semmit az égadta vilagon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!